- 30 Ekim 2024
- 195
- 73
- 13
- 27
- Konu Sahibi jasmineybaa
-
Karabasan basarken hep Ayetel Kürsi okuyorum. Siz basmadan demek istiyorsunuz dimi tesbihat yapar gibi hergun kaç tane okuyorum bu şekildeBen böyleydim. Olumlamalar yaptım, uyumadan önce güzel şeyler düşündüm yine düzelmedi. Ayetel kürsü okumaya başladıktan sonra geçti. Hatta düzeldi sanıp onu okumayı bıraktığımda tekrat başladı. Şimdi hiç aksatmadan okuyorum sizede tavsiye ederim. Yalnız bu duayı okurken aklınızdan başka birşey geçmemeli, sadece duaya odaklanmalısınız. Ben gözlerimi kapatıp duanın yazılışını hayal edip okuyor gibi yapıyordum tam adapte olıyorsun öyle.
Tedavisi var mı bilmiyorum bide bunun için hangi doktora gidilir kiUyku felci deniyor sanırım buna. Doktora gittiniz mi hiç?
Bana bir kez oldu. Tekrar etseydi doktora giderdim.
Besmele yatmadan öncede nas felak fatiha oku sagina dön yatKızlar ne zaman uyumak istesem bu aralar daha da sıklaştı devamlı gece gündüz ne zaman uyusam karabasan basıyor ve canım çok acıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim. Ağırlık çözmesi ayrı bide kaburga boslugum bazen sırtım o kadar canım acıyor ki . Hele dua etmeye kalktığımda daha pis bir şekilde basıldığını hissediyorum. Bazen rüyayla birlikte bazen de uyanıkken oluyor. Ve çok uzun sürüyor. Süreyi nerden biliyorsun derseniz. Dışarda olan biteni duyuyorum. Bı keresinde kuzenim işten gelmişti ben geldim diye eve girdi. Ben o sırada karabasanla mücadele ediyordum kalktığımda sen kaçta geldin dedim bı saat önce dedi. Mesela dün gece eşimle telefon da konuştuk amcasında kaldı. Telefonu kapatıp hemen yattım bir kalktım üç saat karabasan la uğraşmışim. Bu yüzden artık yattığımda dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum. Bıktım artık. Az önce öğle uykusuna daldım yine aynı şekilde oldu. Yani gram korkmuyorum. Hiçte düşünün yatmıyorum ama oluyor. Bu kendimi bildim bileli böyle. Eskiden haftada bir muhakkak olurdu ben alışmıştım umursamiyordum. Şimdi ne zaman kafamı koysam oluyor çok can sıkıcı. Bir çözümü var mı bilen biri varsa beni bu dertten kurtarsin
Yatağımi devamlı yıkarım da çocuğum var altı bezli onunla gece uyuyoruzFazla yorgun olduğunuzda ve yatağınız pisse falan oluyor. Nedenini bilmiyorum hayatımda 3 kere yaşadım birinde yatağımda susam vardı diğer ikisinde çok yorgundum okuldan gelip okul kıyafetlerimle yatmıştım. Fatiha okuyunca uyanıyordum. Dini konu yasak biliyorum ama
Ben basınca Ayetel Kürsi nas Felak her şeyi okuyorum ama basmadan önce her gece bide böyle yapim teşekkür ederimBesmele yatmadan öncede nas felak fatiha oku sagina dön yat
Önce yaparsanız gelmiyor zaten yasadigim için biliyorum lohusa iken cok oluyorduBen basınca Ayetel Kürsi nas Felak her şeyi okuyorum ama basmadan önce her gece bide böyle yapim teşekkür ederim
Ben alışkanlık ettim. Uyumadan önce okuyorum. Adapte olatak okursanız bi kere bile yetiyor. Ama mesela ezberden okuduğunuzda diliniz okurken aklınızdan başka düşünceler geçerse bi daha okuyun. Duayı sessiz okurken sizinde dinlemeniz gerekiyor çünkü.Karabasan basarken hep Ayetel Kürsi okuyorum. Siz basmadan demek istiyorsunuz dimi tesbihat yapar gibi hergun kaç tane okuyorum bu şekilde
Sırt üstü mü yatıyorsunuz eğer öyleyse onu düzeltmeye çalışın dua edip yatmak ve yatakta bir şeyler yememek de çözüm olabilirKızlar ne zaman uyumak istesem bu aralar daha da sıklaştı devamlı gece gündüz ne zaman uyusam karabasan basıyor ve canım çok acıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim. Ağırlık çözmesi ayrı bide kaburga boslugum bazen sırtım o kadar canım acıyor ki . Hele dua etmeye kalktığımda daha pis bir şekilde basıldığını hissediyorum. Bazen rüyayla birlikte bazen de uyanıkken oluyor. Ve çok uzun sürüyor. Süreyi nerden biliyorsun derseniz. Dışarda olan biteni duyuyorum. Bı keresinde kuzenim işten gelmişti ben geldim diye eve girdi. Ben o sırada karabasanla mücadele ediyordum kalktığımda sen kaçta geldin dedim bı saat önce dedi. Mesela dün gece eşimle telefon da konuştuk amcasında kaldı. Telefonu kapatıp hemen yattım bir kalktım üç saat karabasan la uğraşmışim. Bu yüzden artık yattığımda dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum. Bıktım artık. Az önce öğle uykusuna daldım yine aynı şekilde oldu. Yani gram korkmuyorum. Hiçte düşünün yatmıyorum ama oluyor. Bu kendimi bildim bileli böyle. Eskiden haftada bir muhakkak olurdu ben alışmıştım umursamiyordum. Şimdi ne zaman kafamı koysam oluyor çok can sıkıcı. Bir çözümü var mı bilen biri varsa beni bu dertten kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?