- 30 Ekim 2024
- 195
- 73
- 13
- 27
- Konu Sahibi jasmineybaa
Kızlar ne zaman uyumak istesem bu aralar daha da sıklaştı devamlı gece gündüz ne zaman uyusam karabasan basıyor ve canım çok acıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim. Ağırlık çözmesi ayrı bide kaburga boslugum bazen sırtım o kadar canım acıyor ki . Hele dua etmeye kalktığımda daha pis bir şekilde basıldığını hissediyorum. Bazen rüyayla birlikte bazen de uyanıkken oluyor. Ve çok uzun sürüyor. Süreyi nerden biliyorsun derseniz. Dışarda olan biteni duyuyorum. Bı keresinde kuzenim işten gelmişti ben geldim diye eve girdi. Ben o sırada karabasanla mücadele ediyordum kalktığımda sen kaçta geldin dedim bı saat önce dedi. Mesela dün gece eşimle telefon da konuştuk amcasında kaldı. Telefonu kapatıp hemen yattım bir kalktım üç saat karabasan la uğraşmışim. Bu yüzden artık yattığımda dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum. Bıktım artık. Az önce öğle uykusuna daldım yine aynı şekilde oldu. Yani gram korkmuyorum. Hiçte düşünün yatmıyorum ama oluyor. Bu kendimi bildim bileli böyle. Eskiden haftada bir muhakkak olurdu ben alışmıştım umursamiyordum. Şimdi ne zaman kafamı koysam oluyor çok can sıkıcı. Bir çözümü var mı bilen biri varsa beni bu dertten kurtarsin