Karabaş otu ile sigarayı bırakmak

hatic22

aşığımmmmm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
3.019
0
Arkadaşlar, bende sigaradan nefret edenlerdenim...Eşime sigarayı bir türlü bıraktıramıyorum.Ne kadar duygu sömürüsü yapsamda...Geçenlerde bir komşum Ömer Coşkun dan duymuş .Karabaşotu sigarada çok etkiliymiş.Komşum 1 senedir sigarayı bırakmıştı.geçenlerde çok canı istemiş adeta burnuna kokmuş resmen. hemen karabaş otu almış aktardan .sabah akşam 1 bardak demleyip içmiş.8.gün sigaradan tiskinmiş.artık izmarit bile görmek istemiyormuş .
Aranızda deneyen var mı?varsa yazsın lütfena.s.

Bunu bende duydum.Ama ben bırakalı 1 ayı geçti.Yinede aldım aktardan.Canım istedikçe demleyip günde 1 bardak içiyorum.Ayrıca karabaşotu nun çok faydaları var zaten.

Teşekkürler canım bilgin için.Bırakanlar için daha etkiliymiş zaten...Ama sigara içen biri canı sigara istediğinde bu çaydan içse faydası olurmu acabaaa.

Denemekten zarar gelmez.Dedim ya karabaşotunun o kadar çok faydası var ki,sigarayı bıraktırmasada kaybedecek bişey yok yani

arkadaşlar ben bırakalı 8 ay oldu ama hala canım istiyor zor ya hep böyle yaşamak beynimin
mafoldumben sigaranın tadını unutacağını sanmıyorum

Haticim kesinlikle eşini etkilemeye çalışma. Bu daha çok baskı oluşturur.
Kendi istemedikten sonra hiçbir kuvvet bıraktıramaz. Ama iyilikle ama kızarak bir yararı olmaz ne yazık ki.:1no2:
karabaşotunu ben denedim daha önce. Bana bir etkisi olmadı ama kişiden kişiye değişir.
Umarım yararını görürsünüz ve bu illetten kurtulur eşin. Sen de rahatlarsın. İçmeyen için çok zor evde içilmesi.:sinifsinif:

Haticim kesinlikle eşini etkilemeye çalışma. Bu daha çok baskı oluşturur.
Kendi istemedikten sonra hiçbir kuvvet bıraktıramaz. Ama iyilikle ama kızarak bir yararı olmaz ne yazık ki.:1no2:
karabaşotunu ben denedim daha önce. Bana bir etkisi olmadı ama kişiden kişiye değişir.
Umarım yararını görürsünüz ve bu illetten kurtulur eşin. Sen de rahatlarsın. İçmeyen için çok zor evde içilmesi.:sinifsinif:

çok haklısın canım bende bunu yaşayarak gördüm
eşim tamam bırakmak istiyorum diyor ama sözde ..beyinde bitirmemiş
bende baktım herşey sözde oluyor bıraktım artık kendi haline:sinifsinif:
karabaş otunu içmeyi kendi istedi ama 5 günde bıraktı sanırım onu bi müddet kullanmak gerekiyor duyduğum kadarıylada bu ot sigarayı bıraktıktan sonra tekrar içme isteği olanlarda daha etkiliymiş sigara kullanırken pek etki sağlamıyor yani
artık zorlamıyorum bırakması için :dilcikar::dilcikar:

bende duydum karabaş otunu ama bıraktıktan sonra faydası oluyormuş bildiğim kadarıyla. tabii denemekle bişey çıkmaz
ben bırakalı 1 sene oldu. hiç bişeyden faydalanmadım. beynimde bitirmiştim ama tabii devamlı olarak kendimi telkin ettim. sonra birgün eşimle sigarayı savaşanlar derneğine gittik onlarında br ürünü vardı. onun hakkında bilgi almak için konuştuk. ben o üründende yardım almadım. fakat bu dernek sana oldukça destek veriyo. kriz anında arıyosunuz mesela kötüyüm içicem diye onlar seninle konşuyorlar falan. eşimde bırakmıştı ancak 1 ay sonra yeniden başladı. allen carrın filmini izletmiştim öle karar vermişti ama arkası gelmedi bende şimdi eşim için uğraşıyorum. ama kafasında bir türlü bitiremiyor. işi çok stresli bu stres ortamında bıramayacağına inandırmış kendini

Saraçoğlunun karabaş otuyla gargara filan yönetmi vardı kullandım ama sigara içme istediği geçmiyor şuan çayınıda içiyorum bakalım sanırım antidepresan özellikğinden dolayı karabaş otu, ama işte olay beyinde bitiyor tamamen,

Ewet arkadaŞlar olay beyınde bıtıyor gerÇekten
ıŞ stresı felan bahane bence
ınanmak Önemlı olan...
Herkese kolaylıklar dılıyorum .
Ben ıÇmedıĞım ıÇınmı bu kadar rahat konuŞuyorum bılmıyorum ama
kıŞının gerÇekten ınanması lazım bırakacaĞına...

Bende bugun aldım karabaş otu ve nikotin sakızı.umarım işe yarar.ilaçla bırakamadım bu çare olsa bari:26:

Bende bugün karabaşotu ile birlikte bıraktım sigarayı arada yudumluyorum benim yorum yapmam için çok erken çünkü henüz 7 saat oldu bırakalı fakat içeyim diye bir kriz yaşamadım şu ana dek.Ki günde 25 tane civarında içen bşrşyşm ben 7 saat iyi bir süre

inşallah faydasını görürsünüz kızlar

burayada yazın bilgilendirin bizleri

kolay gelsin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X