Örgü kara kızımın cicileri:)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
41
5580.jpg

Son düzenleme:

Merhaba ben siteye yeni katildigim icin ozelden mesaj atamiyorum. Ben 29 yasindayi bende pko var ama cok kotu diil bazen igne ve ilacla bazende kensiligimden yumurtlayabiliyorum. Esimde isesperm sayisi 150 milyon ama morfoloji %2-3 civari. Doktorlar olur diyorlar ama bazi yerlerde okuyorum bu durumda mikroenjeksiyonen iyisi yaziyor. Ben 1 asilama yaptim. Olumsuz oldu. Bu ay ignelerle yumurtam buyutuldu asilama olacakti ama yumurta gecbuyunce doktor dogala birakalim dedi. Bekliyorum simdi. Erkek infertilitesi ile hamile kalanlar listesinde gordum.Sizin de sanirim morfoloji sorunu varmis ve dogal yolla hamile kalmissiniz. Allah bagislasin evladinizi. Sizin morfoloji kacti, sayi ne kadardi? Ve ne kadar surede hamile kaldiniz? Bunlara cevap verirseniz sevirim. Simdiden cok tesekkur ederim.

Merhaba ben ozelden attigin mesaji okudum ama yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum sen bana yine ozelden cevap yazabilirsin simdidenilgine tesekkur ederim. Ayni sorunlar bende de var. Ama biz erken farkettik. Daha 3. Ayda asilama yaptirdik. Sonucta yumurta zor buyuyor anca igneyle. Siz 7 sene boyunca hep ugrastinizmi? Yani merak ettigim sey bu morfoloji sorunu varken ciddi bi sekilde ugrasinca ne kadar surede olur dogal yoldan. Sonucta bu is kismet isi ama ugraadanda olmuyor. 7 aydir 70 kere doktora gitmisimdir en azindan. Siz yumurta takibi ilac filan neler yaptiniz? Bi de sizin sayi ve hareket nasildi? Yardimci olursan cok sevinirim.

şansıma resimler uçmuş :KK5: ama eminim hepsi birbirinden ayrı güzeldir , şirindir :KK31: güle güle kullansın kara kızın :KK16: ellerine sağlık :KK16:

X