Rüya Yorumları kara kedi gördüm fena bir rüyaydı yardım!!!
merhaba arkadaşlar şu zamana kadar çok etkilenipte bir rüyayı daha önce paylaştığım olmadı ama şimdi ilk defa o kadar etkilendimki yorumlarınızı bekliorum..Rüyamda bizim evin bahçesindeyiz.Kara kedi aniden bana saldırıyor dişlerini elime kilitlemiş bir vaziyette boğuşuyoruz bırakmıyor ..çok müthiş bir acı hissediyorum ama kanama yok...Kara kediden beni sevgilim kurtarıyor,gövdesinden tutyor ve çekip alıor.Sonra bana eve girmemi söylüyor ben de sözünü dinleyip önce evin camekanına giriorum kapısı camdan doluğundan dışarıyı görüorum ve tabi bir de ne göreyim ..kabus kara kedi...o kapıyı açmaya çalışıor bir yandan ben öbür taraftan o kapıyı ittiriyoruz ama ben galip geliorm giremior.Ben bir yandan anneme sesleniorum ana kapıyı açsın die kilitli çünkü annem zar zor gelior ve ben bir hamlede sıcrayarak evin içine giriyorum kapıyı kilitliyorum annemle beraber..Sonra bişiler bişiler oluo en son hatırladığım kapının açılmış olduğu ve benim gene kediyle mücadele edeceğimin farkında olup gardımı almamdı..rüyanın devamını görebilirdim ama uyanmayı tercih ettim böyle de bir lüksüm var bazen eğer görmek istemiyorsam beynime komut verip uyanabiliorum
nolur yardım edin yusuf yusuf durumlardayım tabi şimdi babamla konuştum baya bi güldü ama olsun ben hala bi anlamlar yüklemekteym nie kara kedi yani..anaaaaam yardım edin :1shok: