- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Esra eroldaki edayı bilir misin stüdyo şefi olan o kız bayağı esmermiş platin kullanıyor ve göze batmıyor benceArkadaşlar benim kaşım gözüm siyah ama tenim pürüzsüz beyaz. Yıllardır koyu renk saç kullanıyorum geçenler de aralara hafif ışıltı attırdim. Çevremdekiler çok begendi. Hayatım da bir kere de olsa sarı saçı denemeyi çok istiyorum. Benim gibi kaşı gözü siyah olup saçını sarıya boyatıpta yakışan var mı? Çingene gibi olmak istemiyorum. Güzel küllü tonlarında sarı saç düşünüyorum. Kaş rengimi de kırdırarak tabi ki.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Seda sayangillerden o onların bütün sülaleye gider,gitmese de gidettirirlerEsra eroldaki edayı bilir misin stüdyo şefi olan o kız bayağı esmermiş platin kullanıyor ve göze batmıyor bence
Perukla bir fotoğraf paylaşmıştı uzun zaman önce koyu kumrala benziyordu rengi 18lik çıtır gibi duruyordu valla oda yakışmıştıSeda sayangillerden o onların bütün sülaleye gider,gitmese de gidettirirler
Onlar sürekli diplerini boyatan ve boyatabilecek insanlar.Vakitleri de bol paraları da...Gözleri de renkliydi olması çok doğal ona.Tonu da önemli gerçi öyle platin sarı gitmez bence herkesePerukla bir fotoğraf paylaşmıştı uzun zaman önce koyu kumrala benziyordu rengi 18lik çıtır gibi duruyordu valla oda yakışmıştı
Arkadaşlar benim kaşım gözüm siyah ama tenim pürüzsüz beyaz. Yıllardır koyu renk saç kullanıyorum geçenler de aralara hafif ışıltı attırdim. Çevremdekiler çok begendi. Hayatım da bir kere de olsa sarı saçı denemeyi çok istiyorum. Benim gibi kaşı gözü siyah olup saçını sarıya boyatıpta yakışan var mı? Çingene gibi olmak istemiyorum. Güzel küllü tonlarında sarı saç düşünüyorum. Kaş rengimi de kırdırarak tabi ki.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?