- 25 Aralık 2013
- 4.956
- 3.325
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Teşekkür ederimm yavruuu.. sunum için seviyorum sunumda böyle görsellikleri..
Sana takılayım biraz ozaman tatlım banada öğrettt :) bende anlamam hiç sunum falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm yavruuu.. sunum için seviyorum sunumda böyle görsellikleri..
takıl takıll,, bak neler öğretçem sanaaa.Sana takılayım biraz ozaman tatlım banada öğrettt :) bende anlamam hiç sunum falan
takıl takıll,, bak neler öğretçem sanaaa.
ne ne öğretçenn kakaooo :)
He vallaa geçen bir sitede dolaşıyorum sunum yapmışş böyle bir kütüğün üstüne koymuş kurabiyelerii.. ayy ne hoşuma gitti dur dedim sütlü tatlılarda bende böyle bir sunum yapayımm.. arakladım yanii..Tabak diye agac mi kesti kizzzz
hahahahah iyi yapmissin kizzz geziciler sizin evide basmasinHe vallaa geçen bir sitede dolaşıyorum sunum yapmışş böyle bir kütüğün üstüne koymuş kurabiyelerii.. ayy ne hoşuma gitti dur dedim sütlü tatlılarda bende böyle bir sunum yapayımm.. arakladım yanii..
Aneyyyy.. hiç o yönden bakmamıştımm..hahahahah iyi yapmissin kizzz geziciler sizin evide basmasin
Sağol canımm ahh neler çektim ben bu parfeden türkiyeden heryerde elektrik kesilmişti. parfe dolapta,, ben işte gelmiyor elektrikler.. tatlı ne alemde ,,neyse akşam 5 te çıktımm eve gittim elektrik geldi hemen sunum yapayım resim çekeyim dedim oğlumda benle koşturuyor.. tam hazırladım çekecem patt elektrik gene gitti.hava kararıyor bir yandann evde ışıldak var oğluma tutdurdum.öyle çektim bişiler o yüzden resimler çok net değil .. sonra geldide aktardım foruma aneyy neydi o gün yahuu..Ellerıne saglık oflum hersey harıka gorunuyor
Kutuk ıyı fıkır:) basarılar
Evet baya aksılıkler yasamıssın neysekı sonu mutlu son
Bugun bende yaptım tatlımı bıkac aksılık benıde buldu pılav yanıyodu nerdeyse yanlıslıkla kenarda dınlenen pılavın altını acmısım sesler gelmeye baslayınca jeton dustu bende dıyorum ocagı actım ama nıye hala ısınmıyo
Sağol cicimmm..ellerine sağlık kakao çok güzel görünüyor,yarışmada başarılar
teşekkür ederimm.. yavruu..ellerine sağlık canım, harika olmuş, sunumuna da bayıldım resmen başarılar dilerim