- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
sağol canım mutfağı seviyorum ..kızz ben ondann böyle bişiler hazırlayayım sunayım benlik işler teşekkür ederimmsizi başka yarışmalarda da görmüştüm belli ki becerikli bir insansınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım mutfağı seviyorum ..kızz ben ondann böyle bişiler hazırlayayım sunayım benlik işler teşekkür ederimmsizi başka yarışmalarda da görmüştüm belli ki becerikli bir insansınız
Teşekkür ederim.daha neler yapacaktimda elektrikler gitti geldiği..Tarifin tadını geçtim senin sunumlara ayrı bi bayılıyorum...
Ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim.daha neler yapacaktimda elektrikler gitti geldiği..
Sagollll yavruuu..kakuss basarılar dadlus
Ne yapayimm seviyorum boyle isleri..daha ne yapasın be kuzum döktürmüşssün =)
sende tatlıda bahar konseptini ele almışsın seni seni
sagol canimm hepimize basarilarrEllerine sağlık kakaoommm. Başarılar
cokta lezzetli bir sut tatlisi canim ne diyeyim istanbuldaysaniz atlayin gelin bana neler hazirlarim sizlereagzım sulandı cok canım cektıı ya
Tesekkur ederim SEFIM...siirler.cicekler o gunun anlami seviyorumm beyaaa..offf yine döktürmüşsün hatun senin her yemekten sonra günün,ayın,yılın önemini vurgulayan anlamlı sözlerin,şiirlerin yokmu beni öldürecek.
her zaman ki gibi harika görünüyor canım,ellerine emeğine sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
tesekkur ederim vuslatimmm..Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
ay canım duusnmen yetercokta lezzetli bir sut tatlisi canim ne diyeyim istanbuldaysaniz atlayin gelin bana neler hazirlarim sizlere
ay canım duusnmen yeter
tesekkur ederimmm bendee sevdim odundan tabaklarimii..Tabaklara bayıldım özel m yoksa bulabilir miyiz ? Ellerinize sağlık enfes görünüyor parfeniz :)
nerden aldın ormana mı daldıntesekkur ederimmm bendee sevdim odundan tabaklarimii..