- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
odun tabağı he güzelmiş eline sağlık canımm başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm..Hallettim canım
Sağol yavruuu.. .teşekkür ederimmm..odun tabağı he güzelmiş eline sağlık canımm başarılar
Teşekkür ederimmmCanım harika olmuş ellerine sağlık sunumda çok zarif olmuş başarılar diliyrum sanada yarışmada
Sağol yavruuu..ellerıne saglık:)
Sağol yavruuu..
Teşekkür ederimmm
teşekkür ederim sen ne yaptın yapacaktın yaptınmıı.. evet canım tadı cidden güzel ve hafif bir tatlıı..malzemeside kolayy bide sos olark her şeyi kullanabilirsinn çilek ,,bögürtlen,,o kımızı erikler varya onlardan,,çikolata sos konulabilirr..kıız yapmışsın tadı enfes bi tatlı bol şanss
yaptım kız fotosunu bile ekledim görmedinn mi annemin gününe yaptım millet bayıldı kesinlikle çok kolay çok hafifteşekkür ederim sen ne yaptın yapacaktın yaptınmıı.. evet canım tadı cidden güzel ve hafif bir tatlıı..malzemeside kolayy bide sos olark her şeyi kullanabilirsinn çilek ,,bögürtlen,,o kımızı erikler varya onlardan,,çikolata sos konulabilirr..
nerde yükledin görmedimm nerde nerde bakmam lazımm..yaptım kız fotosunu bile ekledim görmedinn mi annemin gününe yaptım millet bayıldı kesinlikle çok kolay çok hafif
Teşekkür ederimm canımmmEllerine sağlık kakao Başarılar diliyorum
kendi sayfamda albüme bak yavruunerde yükledin görmedimm nerde nerde bakmam lazımm..
uçtummmkendi sayfamda albüme bak yavruu
Sağol canım ne zaman istersen sen neler yapıyorsun ikizler nasıl çalışmaya başladınmı,,bir hafta sonu buluşalımm. sen varya nasıl kandırdın beni söylemesen gevezenin sen olduğunu asla anlamazdımm.bu tatlımdanda muhakkak denemelisin off aslında yapmicam ara vereceğim canım kilo hiç iyi bişi değil.. diyetteyim fazla veremedim bu tatlılar yüzündenn ..öptüm seni..Arkadaşım gene döktürmüşsün..bak bundan yedirmedin bana ne zaman geleyimm..ellerine sağlık Yarışmada başarılar..Fatihi öp benim için.
evet canım oğlumun idi karadut.. evet sos olarak kullandımm aşağı yukarı çilek sosonu andırıyor..Teşekkürlerr..