Anket Kar yağdığında ne hissedersiniz.?:))):(((

Kar yağdığında ne hissedersiniz?

• Ankete Katılan
    151
Bayılırım çünkü buraya bin yılda bir yağar.o da çok kısa sürüyor eriyip gider.kar görmeyeli ne kadar oldu bilmiyorum.buraya pek uğramıyor çünkü :1no2:

Hiç kar yağmayan bir şehirde doğup büyüdüğüm için tam bir kar görgüsüzüyümdür..:kedi:
1cm kar yağsa kartopu oynamak için sabırsızlanırım..delikafaduldendelikafadulden
Pencerenin önünden zor alırlar beni genellikle..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

mutluluk hissederim evimde sıcacık kahvemi elime alıp battaniyenin altında dışarısını izlemek çok hoşuma gider

Cokk sevinirimm...
Disarda kar topu oynarim, kar adam yaparim ... evde de cayimla keyif yaparim... ailece cok seviyoruz.

kardan adam yapmayı bilmeyen çocukların şehrinde dogdum ben 20 yasıma kadar kar görmedim okurken ilk kar yağdığında gece yarısı kapıyı zorla actırmıstık güvenliğe :sinifsinif: özledim o gunleri okudugum zamanda en cok özlediiim şeyler arasında zaten kar :sinifsinif: evimdeyken camın önünde elimde sıcak çikolata pencereden arkadasımla izlerdik bazen o ağlar anlatırdı bazen ben ağlar anlatırdm kar yağdığı anlar dertleşme anımız olurdu cok duygusal olurduk

hakketen sevinirim ama buruk bi sevinc olur, bunun nedenini bilen varsa beri gelsin:sinifsinif:

hiiiiç kar göremedim ki yaaa nasıl bşiy olduğunu bilmiyorum bile hep tvlerde görürüm

hiiiiç kar göremedim ki yaaa nasıl bşiy olduğunu bilmiyorum bile hep tvlerde görürüm

kar yağınca sadece çocukları okula nasıl götüreceğim, ya da nasıl alacağım diye düşünürüm:)

gerçi bu yıl karda araba kullanma konusunda ciddi şekilde ustalaştım. ama yine de sabahları arabadaki karı temizlemek, buzların çözülmesini beklemek... karı sevmemem için oldukça yeterli.

kar yağınca çok mutlu hissederim. sanki tüm dünya durur, işler koşuşturmacalar donar da insanın ne zamandır yapmak isteyip yapamadığı, kendisine zaman ayıramadığı konular için bi fırsat doğar. üstüne bi battaniye alıp, elinde bi salep, o tanelerin düşüşünü izlemek, hayaller kurmak hiçbişeye değişilmez :)))

eskiden ben de aynı şeyleri hissederdim:)

sonra ankara'ya taşındık....

(bilmem anlatabildim mi? :)))))) )

karın tüm hava koşullarından ne kadar farklı, sessiz sakin ve narin olduğunu düşünürüm. evde otururken yağmur yağsa cama vurur duyarım, rüzgar fırtına olsa yine ses gelir, güneş zaten hep belli eder kendini pencerenin arkasından verdiği ışıkla... ama kar sessiz sessiz yağar dışarıya bakana kadar anlaşılmaz. bir de beyaz olduğu için saf

Erzurum'da yaşıyorsanız kar sadece külfettir çoğu zaman, gidecek bir yeri olmayan hayvanlara ve insanlara üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…