Anket Kar yağdığında ne hissedersiniz.?:))):(((

Kar yağdığında ne hissedersiniz?

• Ankete Katılan
    151
Bende mutlu olurum cocukca bir sevincle seyrederim yagisini...Ama SIKINtida disardaki insanlar gelir aklima....
Allah hepsinin yardimcisi olsun....

hiç sevinmem çünkü okulum dağın tam anlamıyla tepesinde normal yerlere kar yağarken orda kar fırtınası oluyo ne yazik ki ertesi gün okula gitmek ölümden beter oluyo resmen. kazalar, yollarda kalanlar ve kaya kaya gitmek. soğuk olduğundan hemen de erimiyo nerden baksan 20 gün buz üstünde sekiyoruz. çok korkunç kısaca bence...

cocukken cok sevınırdım.sımdı sevınsemde dısarda yasamak zorunda olanları dusundukce uzulur ve dua ederım

Karı sıcacık eviden izlemesi çok güzel tabi ki
ama dışarda yaşayan insanlar için yada evinde ısınamayan
odunu,kömürü olmayanlar için tabiki işkencedir

İstanbulda hasret kaldık kara yaa
aşkımda Ağrı'da kar görmekten midem bulandı diyor
dünya hali işte.. :1no2:

evde oturup izlemesi çok ama çok zevkli her yer bembeyaz ve çok temiz güzel gözüküyo ama dışarda evsiz yurtsuz olan insanlar adına üzülüyorum tabi.

karı severim ama....
evsiz insanları,hayvanları düşününcede..
çok sevinemiyorum yağdığına...

Tabikide sevinirim pencereen kahve elinde seyretmek çok güzel ha birde akşamları dışarda kar yağarken yolda lambaların işığiyla kar dans eder ya bi yukarı bakınca Allahhhhhhhhhhhh dünyalar benim oluyor

bayılırım kara öyle dans eder gibi inmiyorlarmı yere hele bir de büyük büyük yağarsa dakikalarca seyrederim hihoyyyt

her mevsimin güzelliklerini severim doğayı severim çünkü hepsi bana mutluluk veriyo onları izlemem direk onlarla birlkte dans ederim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…