Anket Kar yağdığında ne hissedersiniz.?:))):(((

Kar yağdığında ne hissedersiniz?

• Ankete Katılan
    151
bizim buraya bi iki kez kar yagar kisin o da bi iki gun tutar sonra kalmaz zaten burda hep boyleydi turkiyede hic gormedim cunku kisin hic gitmedim
herseyin hayirlisini allah bilir kar yagar yagmaz allah bilir

Ne mutlu sana :roflol::roflol:Buraya yağıyor heryer bembeyaz bu konuda ne düşünüyorsun pekiiii lülülülülülü

YA BURAYADA KAR YAĞSA HİÇ FENA OLMAZ BİZ GÖRMEDİĞİMİZDEN GÖRGÜSÜZLER GİBİ YOLLARA DÖKÜLÜRÜZ biz kar görmek için yüksek daglık yerlere gidiyoruz yani sizin oralar için ne düşündüğümü anlayın

karın k sini senelerdir görmüyorum ha kışın ortasında niğdeye gitmezsem tabi ay ne güzel yagar bayılırım ço severim sogugunu degil tabi

kar yağdığındaki beyazlık bana huzur verir seyretmeye bayılırım helede gece ışıkları kapatıp bayılırım bide kahve:)

karın yağması çok süper hele birde benim balkondan izlemesi evimin önündeki 2 tane çok büyük apartmanı bile geçen 2 tane çam ağacı var bi görmeniz lazım yeşil olan her dalı şu an bembeyaz karın yağması ve izlemesi süper ama bu yıl her kar yağışında yağmasa keşke diyorum nedeni ise kızım okula başladı ve şu ana kadar ankarada okullar hiç tatil olmadı kar yağdı diye karın yağması değil yerler buz tutuyor ve 2 hafta kalkmıyor benim kızda servisle 45 dk lık bir yola gidiyor okul için kızım okula gidene kadar hep aklım onda kalıyor aman servis kayar mı diye işte bu yüzden keşke yağmasa diyorum bazı zamanlar şimdi lapa lapa kar yağdı nerdeyse 40 cm eeeeeee yarın ne olacak yine okul var

Kar yağarken pencereden izlemek çok hoşuma gider.Her taraf tertemiz olmuş gibi gelir bana şimdi burası nasıl karlı tertemiz bembeyaz....

İzmirliyim.Ankara'da okudum.Kar yağdığında hep zorluk çektim.Ama şuan evimdeyim yani İzmir'de ve kar yağıyor.İzlemek yeter benim içinlaelaelaelaelae

Eski günlere gittim şimdi.Babaannemin oturduğu sokaktan araba geçmezdi pek.Her kar yağdığında oraya giderdik oynamaya.Ertesi gün yağacak mı eriyecek mi diye heyecanla beklerdim.Yağdıysa mutluluktan uçardım,yağmayıp eridiyse karla birlikte içimdede birşeyler eriyip giderdi..

bende çok mutlu olurum ama evdeysem daha çok tabi. hele bide elimde bir fincan çay ,camdan yağışını seyretmek .
mevsiminde her şey çok güzel . artık mevsimlerde bi tuhaf oldu zaten, hazır yağıyorken keyfine varmak lazım, belli mi olur küresel ısınma nedeniyle bir gün karada hasret kalabiliriz....
bu arada tabiki allah kimseyi evsiz ve dışarıda bırakmasın. :çok üzgünüm:

ben hiç birşey hiisedemiyorum bugunlerde:) sadace dışarı çıkamıyorum diye nefret ediyorum. ama fotoğraf konusuna gelince güzel resimler çıkar ortaya :)

kış ayında doğmuş olmama ragmen sıcagı daha cok sewiyorum..ama kar yagarken de izlemeyı cok sewiyorum..bide lapa lapa iri iri yagarsa,üzerimeo buyuk kar taneleride düşerken kafamı kaldırıp gökyüzünü izleemeye bayılırım...hatta küçükken agzımıda acıp yutuyordum;=)

ben kar yagdıgında kedıler kopekler hep copu kurcaladıgı ıcın sütün ıcıne ekmek dograr su kıloluk dondurma kaplarına koyar copun yanına bırakırım zaten o kaplardan kolleksıyonum oldu nerdeyse hıc atmam cunku kucuk bır kopegım var :)

Kar yagdiginda ben kendimden gecerim ya.Bir huzur kaplar icimi yollarda tek araba olmaz tikanir o o kar taneleri sessiz sessiz yere iner ve ben mest olurum.Sonra birden simsek cakar beynimde ve kimsesizleri evsizleri dusunurum sonra bir aci kaplar icimi.Ve baslarim onlar icin duaya.Malesef elimizden pek birsey gelmiyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…