Anket Kar yağdığında ne hissedersiniz.?:))):(((

Kar yağdığında ne hissedersiniz?

• Ankete Katılan
    151
görüntüsü çok hoş ama kanı donmuş olan ben sevmem kışıa.s üşüyorum çok ama ağaçlardaki beyazlık ayak basılmamış toprakdaki kar içimi ferahlatır..

kar yağışını izlemeyi çok severim ruhum dinlenir..ama mümkünse sıcak bi oda da izleyeyim elimde çikolatamtatlicadiarzu

yaz gelsin ben yaz çocukuyumşakkıdı:utangac:

arkadaşlar az önce balkonu açtım ve her yerin beyazlarla örtüldüğünü gördüm.İçimde ki çocuk sevindi sevinmesine ama yarım kaldı sevincim.Sokaktaki hayvanlar geldi aklıma ,yakacağı ,yatacağı, doğru dürüst evi olmayan insanlar geldi aklıma:çok üzgünüm:

evet canım hak veriyorum sana daha dün akşam eşimle bu konuyu konuşmuştuk allah yardımcıları olsun
imkanım yani maddi yönden cok cok
iyi olsa varya neler yapardım o insanlar için hayvanlar için
akşam yemegim artığında bir poşete yemek koyup bir köşeye koyuyorum dışardaki hayvanlar yesin diye
mutfak penceremin önünede güvercinlere
of of zor hayatsenağlama

dün bi kedi gördüm inanırmısınız içim sızladı..ben de düşünmüyorum değil..adaletsiz dünyada kimi Uludağ'a gider kar görmeye kimi dua eder kar yağmasın diye..Allah açıkta kalanlara yardımcı olsun..:çok üzgünüm:

üşümesin kedicikler, hayvancıklar..en önemlisi bebişler:çok üzgünüm:

Keşke elimizden gelseydi de herkes kar yağdığı için sevinebilseydi.Üşüme korkusu olmadan.Keşke kar yağdığında kartopu oynamak istediğimizde kendimizi suçlu hissetmeyeceğimiz bir dünya da yaşıyor olsaydık.Keşke sokaktaki hayvanlar ve evlerinde yakacağı olmayanlar için bir şeyler yapabilseydik.Yine de gerçekleri kabullenip, içimdeki çocuğu mahzun bırakmamak için, bu gün en azından eşime bir kar topu atacağım.:a015:

malasef hıcbırsey hısstemıorum cunku adanaya kar yagmıor ama cok merak edıorum ve ıstıorum kar yagmasını

ne güzel bir konu açmışsın tebrikler. canım bende kar yağınca hem sevinirim hemde yakacağı olmayan üşüyen insanları düşünür üzülürüm.nedense bembeyaz tanecikler sevinç yaratır içimde saflığın simgesi gibidirler.birde her taneciğin farklı şekli olurmuşya mucize seyreder gibi seyrederim.:1hug:

anketi görünce hemen "sevinirim"i işaretlemiştim,ama senin msajını okuyunca aslında ikinci seçeneği işaretlemem gerektiğini anladım.
Çünkü ben de önce bir çocukluğuma dönerim, karda kaymalarımızı yokuşlardan, kar topu oynamalarımızı hatırlarım. Ama sonra evsizleri, sokak hayvanlarını, parası yetmediği için evini zar zor ısıtmaya çalışanları, sokaklarda çalışanları düşünürüm bir bir. Yani aslında evet buruk bir sevinç olur.senağlama

bu görüceğimiz son karmış :çok üzgünüm:
umarım öyle olmaz , ben cocuklarıma karın nasıl bişey oldugunu mu anlatıcam..
Allah'ım çok korkunç :çok üzgünüm:

Şimdi bir anım geldi aklıma :çok üzgünüm: Yıllar önce elimde bir bavulla, sırtımda ince bir kazak, çorapsız ayaklarıma giydiğim baharlık ayakkabılarımla, kar altında sokakta yürüdüğüm gün içim daha bir burkuldu :a015:

şu an burdada yağıyor yağarken seyretmesini çok severim :dance: ama benimde aklıma sokakta yaşamak zorunda olan evsizler gelir :1no2:

kar yağdığı zaman sevinirim yazın BEREKETİ dir kar tabiki odunu kömürü olmuyan için zor dur ama yağmasada olmaz yağsında barajlarımız suyla dolsun:nazar:

Back