Anket Kar yağdığında ne hissedersiniz.?:))):(((

Kar yağdığında ne hissedersiniz?

• Ankete Katılan
    151

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
arkadaşlar az önce balkonu açtım ve her yerin beyazlarla örtüldüğünü gördüm.İçimde ki çocuk sevindi sevinmesine ama yarım kaldı sevincim.Sokaktaki hayvanlar geldi aklıma ,yakacağı ,yatacağı, doğru dürüst evi olmayan insanlar geldi aklıma:çok üzgünüm:

Ben trabzonda yaşarken hasretle bekerdim azıcık yağardı tutmazdı.Yaş ilerleyince sevincimin içine hüzün de eklendi.Sen nerdesin canım?

ben amasyada oturuyorum normalde ızmırlıyım ızmıre hıç kar yagmaz ben ılk amasyaya gelın geldıkten 4 ay sonra kar yagmıştı sabahın 6 sıydı ve ben çıglık attım bıraz fazla olmuştu sanırım çunku esım acayıp korkuyla yanıma gelmıştı.suan yıne kar yagıyor çok harıka hayatımda hıç bukadar cok kar yagdıgını görmemıştım

canım kenarına geçip elime sahlep yada sıcak tarçınlı ballı sut alıp yağan karı seyretme hissi uyanıyop evdeysem yapıyorum zaten birde o camn kenarında örgü örmek arada bi dalıp gitmek, ama normalde kar sewmem karda yürüyemem bile

bayilirim, gunduz tum gun evde oturmayi sicak cayimi kahvemi icmeyi kari seyretmeyi severim, aksam oluncada yuruyuse cikmayi.. aralik ayindan subat ayina kadar hep kar var bizim burda=) aliskinim yani

Çalışmayıp evde olma isteğine kapılırım sıcak bir kahve alıp cam kenarında oturmak isterim.Beyaz sevinç uyandırır fakat iş çıkışı trafikte nasıl eve döneceğimi düşünmekten sevincim kursağımda kalır.

izmirde kar olmaz pek. bir kere falan gördüm herhal yağdığını. valla pek bişey yapmazdım yağsaydı. biraz şaşırırdım o kadar
c058.gif

hala çocukluğumdaki gibi kar yağdığı zaman oley yuppiii nidalarıyla dolaşıyorum koşuyorum evin içinde,kar yağması beni çok sevindiriyor...:asigim:

sevinirim hatta deli olurum... çünkü bizim memekete hiç kar yağmaz... 22 yıl önce yağmış kar... ahhhh ahhhh.... keşke yağsada görsem... :(

sıcacık evimden bakarken keyif alırım ama aklıma gelince fakir fukara evsiz barksızlar o zmanda aldığım keyiften ve kendimden utanırım[/B]

çok sevindirse bile seninle aynı hassasiyeti paylaşıyorum.karın tek sevmediğim tarafıda bu zaten.eskiden ankara'da kar yağdımı uzun süre kalırdı ve ben kendimi hemen dışarı atardım.şimdi buraya geldiğimden beri doğru dürüst kar görmedim.
benim yerimede karın zevkini çıkarın...
sevgiyle kal canımŞeniz

Daha önceden kar beni çok mutlu ederdia.s Geçen senelerde bizi çok mutlu eden o kar ve kışın yaşlı bir çiftin donarak ölmesine sebep olması beni utandırdı...Kış "zengin mevsimi" diye boşuna demiyorlar.. Artık karı seyrederken eski zevki duyamıyorum...Yakacak almaya gücü yetmeyen,üşümeye mahkum insanları düşünmekten alamıyorum kendimi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kar yağdığında , Milli Eğitim okulu tatil edene kadar oğlumun okula nasıl gideceğini ve tatil olunca nasıl geleceğini, işe nasıl gideceğimi ve döneceğimi,sokaklarda yaşayan insan ve hayvanları, akmayan trafiği,yollarda kalan arabaları,buzda kayarak düşenleri ve kolunu bacağını kıranları,karın kalkmaya başladığındaki çamurları düşünerek doğrusu sevinemem:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Kar yağdığında , Milli Eğitim okulu tatil edene kadar oğlumun okula nasıl gideceğini ve tatil olunca nasıl geleceğini, işe nasıl gideceğimi ve döneceğimi,sokaklarda yaşayan insan ve hayvanları, akmayan trafiği,yollarda kalan arabaları,buzda kayarak düşenleri ve kolunu bacağını kıranları,karın kalkmaya başladığındaki çamurları düşünerek doğrusu sevinemem:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Ben dekarın yağmasını beklerim ve çok güzel birşey çok sevinirimsengözlerimebaksanab böğle içerde olup izlemek hoş bir duygu. Okul zamanı tatil olacak diye 4 gözle neklerdik:emir_bebek:Ama şimdi öğle değil işe gidip gelmesi işkence oluyor bide tabi dışardaki insanlar. hayvanlar için insan üzülüyor ama:çok üzgünüm:doğa kanunu

Bursada da kar var..Heryer bembeyaz..Kar yağdığında ne mi hissederim?

Arabamı çıkartmadığım için fazla karda, nasıl kaya kaya yürüyüp işe gideceğimi düşünürüm..Herkesin aksine kışı pek sevmem, yaz gibi var mı be?

Back