• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapsül oluşumu nedeniyle olduğum 2. ameliyatta göğsüm deformasyona uğradı

Rekutinya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2011
17
0
86
İstanbul
merhaba naci bey geçen sene aralık ayında doktorum bana kas üstü yuvarlak protez taktı. bana kas altı taktığını söylemişti ancak 2. ameliyattan sonra ilk ameliyatımın kas üstü olduğunu anladım.(maalesef doktorum bana dürüst davranmadı.bunu önümüzdeki pazartesi ilk kontrolümde yüzüne vuracağım.)ilk ameliyattan 6 ay sonra sağ göğsümde kapsül oluştu bu nedenle dün 2. ameliyatımı oldum.aynı protezleri doktorum bu sefer kas altına koydu ancak ilkindeki yuvarlak görünüm gitti göğüslerim yassı bir hal aldı.ilkinde yusyuvarlak olan göğüslerim bu şekli aldığından aynı protezlar kapsülden arındırılıp kas altına takılınca bu sefer göğüs uçlarım aşağı düştü.protez yukarıda göğüs uçlarım aşağıda duruyor.çok şekilsizleştiler.hiç doğal görünmüyorlar.göğüs uçlarım deformasyona uğradılar.sönmüş balon gibi duruyorlar.
1-acaba dün ameliyat olduğum için çok şiş olduklarından mı böyle görünüyorlar?
2-şişlikler indikten sonra göğüs uçlarım daha da aşağıya düşmez mi?
3-kas altına yerleştirilen protez zamanla daha öne çıkıp göğüslerimi gerginleştirir mi?
4-doğru sütyen tercihiyle eskisi gibi yuvarlaklaştırabilir miyim?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Back