• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapsül hap yutamama

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
30
Arkadaşlar benim sorunum kapsül haplar.doktor demir hapı verdi 3 kutu ama yutamıyorum zaten öyle pek doktora gidip ilaç almışlığım yoktur şükürler olsun.ama bazen işim düşüyo işte bu güne kadar hep normal hap aldım.onları küçücük parçalara bölüp 1 bardak suyla hepsini teker teker yutuyodum.ama şimdi kapsül var onlar bölünmüyo nası yutcam kocaman:/ biliyorum saçma bi dert her zamanki gibi ama içini açıp içemem tadı berbattır (normal hapı eritip içtim iğrençti tadı) .nası yutabilirim kapsülü (ekmek önermeyin suyla yutmak istiyorum) kapsülü ağızda gezdirince açılıyor mu? Yutması kolay mı taktik verirseniz yutmam için sevinirim

Oncelikle sakin ama sakin kapsulu acip icmeyin. Kapsulun mantigi ilacin midenize zarar vermemesi.
Doktora tekrar gidin ve kapsul haplari icemedigini surup halinde olanindan isteyin. Miktar olarak biraz daha fazla iceceksin belki ama en azindan yutma derdinden kurtulacaksin.
Gecmis olsun bu arada..

Oncelikle sakin ama sakin kapsulu acip icmeyin. Kapsulun mantigi ilacin midenize zarar vermemesi.
Doktora tekrar gidin ve kapsul haplari icemedigini surup halinde olanindan isteyin. Miktar olarak biraz daha fazla iceceksin belki ama en azindan yutma derdinden kurtulacaksin.
Gecmis olsun bu arada..

Teşekkür ederim öğrendim içmeyi sonunda.ilaç 3 kutu oluncaa :D

Back