Kaprisli yapımdan kurtulmak istiyorum

beni en iyi sen anlarsın canım niye böyle yapıyoruz adamlara bilmiyorum

Buradaki mevzu onun nasıl bir erkek olduğu değil ki yani onu bizim light erkek sanıp sanmamamız mühim değil.

Öyle erkekleri sünepe ve sümsük bulurum, kaybetmekten korkmam, soğurum diye girdim konuya.

Erkek arkadaşınızı tanımıyorum, bu benim o tarz erkekler hakkındaki görüşüm.

Siz kendi anlam veremediğiniz halinizi çektiği için ve hayatınızda olduğu için elbette ona saygı duyarsınız.

Bazı yorumlarda onun bu halini anlayışlı vs. diye ifade edenler olduğuna göre sizin gibi düşünenler var.

Ben kendi görüşüme istinaden sorunun sadece sizden kaynaklanmadığını söyledim.

Yani bir ilişkide taraflardan biri "bir kusurum var, nasıl düzeltirim" diyorsa...

Ve diğer taraf söz konusu kusur kendisine de işlenmesine rağmen ağırlığını koyamıyorsa...

Bana göre ters giden şeyler vardır ve sorun sadece bir tarafta değildir.

O yüzden "ikinizin de değişime ve gelişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedim.

beni en iyi sen anlarsın canım niye böyle yapıyoruz adamlara bilmiyorum
Valla canim elde olan bisey degil ben cok basetmeye calistim ama olmuyor. Cevremde okulda arkadaslarimdan o kadar tepkiler alirdim ki bu huylarim yüzünden ama şükürler olsunki eşim beni hep alttan aldi halada aliyo :)) valla canim inanki gecmiyo napsanda yapinda bu oldugu icin elinde olmadan oyle hareket ediyorsun

karşıdaki de değişmemiş o iyi bişey

evlat olsa sevilmez denecek kadar kaprislisiniz ! bunun cozumu sizde, empati kurarak hareket etmenizi tavsiye ederim
çok doğru söylüyosunuz bunu annemde bazen arkadaşlarımda söylüyo erkek arkadaşımla ilişkimi anlattığımda ama sorun şu ki sadece ona karşı öyleyim mesela sizin lafınızdan hiç alınmadım çok haklısınız

surat asıyorum mesela gıdıklar hanimis benim prensesim naz mı yapıyomus bana der bir de sey diyo minik kızım benim çık sen tepeme diye ben de hemen yumusuyorum artık yapmayınca eksiklik hissediyo
haha iyimiş benimkide anlamıyo bazen kendi kendime küsmüş oluyorum yine noldu diyo dayanamıyorum yumuşuyorum bende ama nereye kadar bilmiyorum

herkese karsi oyle degilseniz kaprisli degil ,fazla nazlisiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…