- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
beni en iyi sen anlarsın canım niye böyle yapıyoruz adamlara bilmiyorumMaalesef bu degisilecek bir huy degil. Bende boyleyim hatta sizden daha beter. Esimle 3 sene beraberdik ne kadar cekti beni bi o bi Allah bilir, her zaman soyler bana seni ben buyuttum herseyini kaprislerini her türlü sisimarikliklarini cektim, cekmeyede devam ediyorum der hala da. Sonuc mu? 9 aylik evliyim 23 yasindayim hicbir fark yok, hala ayniyim. Can cikar huy cikmaz diye bosa dememisler ama keske bu tur huylar ciksa
sümsük sünepe demeyin lütfen onu kabul edemem,kaybetmekten korkmasaydım bu telaşa düşmezdim hala devam ederdim ama bigün soğucak böyle giderse biliyorum,sanılmasınki light erkek,yeri geldiğinde kızar ama sabırlı bi yapısı var en azından şimdilik, beni kendi halime bırakıyo kapris yaptığım zaman kavgadan hoşlanmıyo çünkü, peşimden koştuğu yok
Çok naz aşık usandırırmış Kızlarbeni en iyi sen anlarsın canım niye böyle yapıyoruz adamlara bilmiyorum
çok haklısın canımÇok naz aşık usandırırmış Kızlar
peki o nasıl davranıyo sen kaprisli olduğunda canımBen de böyleyim ya fazla nazlıyım bakalım ne zaman usanıcak
Valla canim elde olan bisey degil ben cok basetmeye calistim ama olmuyor. Cevremde okulda arkadaslarimdan o kadar tepkiler alirdim ki bu huylarim yüzünden ama şükürler olsunki eşim beni hep alttan aldi halada aliyo :)) valla canim inanki gecmiyo napsanda yapinda bu oldugu icin elinde olmadan oyle hareket ediyorsunbeni en iyi sen anlarsın canım niye böyle yapıyoruz adamlara bilmiyorum
karşıdaki de değişmemiş o iyi bişeyValla canim elde olan bisey degil ben cok basetmeye calistim ama olmuyor. Cevremde okulda arkadaslarimdan o kadar tepkiler alirdim ki bu huylarim yüzünden ama şükürler olsunki eşim beni hep alttan aldi halada aliyo :)) valla canim inanki gecmiyo napsanda yapinda bu oldugu icin elinde olmadan oyle hareket ediyorsun
çok doğru söylüyosunuz bunu annemde bazen arkadaşlarımda söylüyo erkek arkadaşımla ilişkimi anlattığımda ama sorun şu ki sadece ona karşı öyleyim mesela sizin lafınızdan hiç alınmadım çok haklısınızevlat olsa sevilmez denecek kadar kaprislisiniz ! bunun cozumu sizde, empati kurarak hareket etmenizi tavsiye ederim
Canim arada ufak tefek puruzler oluyo ama genel olarak aynikarşıdaki de değişmemiş o iyi bişey
surat asıyorum mesela gıdıklar hanimis benim prensesim naz mı yapıyomus bana der bir de sey diyo minik kızım benim çık sen tepeme diye ben de hemen yumusuyorum artık yapmayınca eksiklik hissediyopeki o nasıl davranıyo sen kaprisli olduğunda canım
haha iyimişsurat asıyorum mesela gıdıklar hanimis benim prensesim naz mı yapıyomus bana der bir de sey diyo minik kızım benim çık sen tepeme diye ben de hemen yumusuyorum artık yapmayınca eksiklik hissediyo
çok doğru söylüyosunuz bunu annemde bazen arkadaşlarımda söylüyo erkek arkadaşımla ilişkimi anlattığımda ama sorun şu ki sadece ona karşı öyleyim mesela sizin lafınızdan hiç alınmadım çok haklısınız
aslında kendimizi yıpratıyoruz bazen dayanılmaz oluyo bunlar karşı taraf içinhaha iyimişbenimkide anlamıyo bazen kendi kendime küsmüş oluyorum yine noldu diyo dayanamıyorum yumuşuyorum bende ama nereye kadar bilmiyorum