- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- Konu Sahibi homesweethome3
zaten bızım erkeklerın ruslara falan kayma sebebı bu kadınlar kaprıssız asla trıp yok herseye taamam askm..tabı bende trıplı ve kaprıs yapıyorum ama cok iticiyizzzzzzz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelişim evrende ailenden istediğin şeyleri triple küsmekle surat asmakla falan yaptırmış olabilir misin? eğer öyleyse değişmen biraz zor olabilirİyi pazarlar herkese, bugün biraz canım sıkkın ama sebebi kendimim bunuda biliyorum..Malesefki yapı gereği tripli,kaprisli,sorun çıkaran,problemli biriyim nedenini bilmiyorum hep böyleydim..Mesela geçen gün sevgilim whatsapta çevrimiçiydi ama mesajıma geç cevap verdi bütün gün surat yaptım halbuki önemli bişey olduğunu söyledi banada gösterdi iki sn sabredemiyomusun dedi ben onada surat yaptım.Dün buluştuk bütün gün beraberdik, bu sorun yüzünden gitceğimiz yere kadar yolda hep surat yaptım,bana çok mırın kırın bi kızsın dedi..Neyse sonradan barıştık güzel geçti günümüz bugün oldu..O pazarları evde geçirmek ister haftaiçi çalıştığı için ama beni kırmamak için bazen benimle buluşur.Bugün ben buluşalımmı dedim oda daha dün görüştüğümüzü bugünü evde geçirmek istediğini söyledi senmisin bunu diyen demediğim şey kalmadı sonra tamam gelicem seni almaya dedi bende yok gelme dedim bikaç kere daha söyledi ben yine hayır gelme aynı tripler..Peki o zaman dedi sonuç ne mi ben ayrıldım arama bidaha dedim numarasını sildim..Ya arkadaşlar ben böyle biri olmak istemiyorum ama elimde değil acaba karşımdaki sabırlı anlayışlı olduğu içinmi böyleyim hep öyle kalacağıda meçhul ben böyle davrandıkça belkide soğuyacak napsamda bu özelliğimden kurtulsam?
Borderline personality disorder.. Gecmis olsun. :)İyi pazarlar herkese, bugün biraz canım sıkkın ama sebebi kendimim bunuda biliyorum..Malesefki yapı gereği tripli,kaprisli,sorun çıkaran,problemli biriyim nedenini bilmiyorum hep böyleydim..Mesela geçen gün sevgilim whatsapta çevrimiçiydi ama mesajıma geç cevap verdi bütün gün surat yaptım halbuki önemli bişey olduğunu söyledi banada gösterdi iki sn sabredemiyomusun dedi ben onada surat yaptım.Dün buluştuk bütün gün beraberdik, bu sorun yüzünden gitceğimiz yere kadar yolda hep surat yaptım,bana çok mırın kırın bi kızsın dedi..Neyse sonradan barıştık güzel geçti günümüz bugün oldu..O pazarları evde geçirmek ister haftaiçi çalıştığı için ama beni kırmamak için bazen benimle buluşur.Bugün ben buluşalımmı dedim oda daha dün görüştüğümüzü bugünü evde geçirmek istediğini söyledi senmisin bunu diyen demediğim şey kalmadı sonra tamam gelicem seni almaya dedi bende yok gelme dedim bikaç kere daha söyledi ben yine hayır gelme aynı tripler..Peki o zaman dedi sonuç ne mi ben ayrıldım arama bidaha dedim numarasını sildim..Ya arkadaşlar ben böyle biri olmak istemiyorum ama elimde değil acaba karşımdaki sabırlı anlayışlı olduğu içinmi böyleyim hep öyle kalacağıda meçhul ben böyle davrandıkça belkide soğuyacak napsamda bu özelliğimden kurtulsam?
haklısınız şuan kötü bi izlenim vermiş olabilirim ama gerçekten iyi biriyim aslında sadece bu özelliğimden kurtulmak istiyorum 25 yaşımdayım kendimi bildim bileli böyleyim
sadece sevgilime karşı böyleyim arkadaşlarımla ailemle hiç böyle bişey yok bundan önceki ilişkimdede böyleydim çok enteresanHerkese karsi mi boylesin, yoksa sadece sevgiline karsi mi?
ah canım yine ben malesef elimde değil sabrediyo şimdilik ama nereye kadar edebilirki soğucak bigün böyle giderseYine mi homeostas?
Bu adam bir sabreder iki sabreder ama...
Ne istiyorsun anlamıyorum!
bugün aradı görüşmek istediğini söyledi çocuğun üstüne gereksiz gidiyorum galiba üzüldüm o arayıncaBence ona çok büyük iyilik yapmışsın onu terk etmekle lütfen onun seni aramasını izin verme. ya o seni terkeder gider yada sen onu hasta ve deli edersin. Sen kendine kendin gibi birini bul. Inşallah oda hayırlı bir kısmet bulur.
deme ya adamı kaçırcam bu gidişle :)zaten bızım erkeklerın ruslara falan kayma sebebı bu kadınlar kaprıssız asla trıp yok herseye taamam askm..tabı bende trıplı ve kaprıs yapıyorum ama cok iticiyizzzzzzz :)
aldatılmadım en azından ben bilmiyorum burda okuduklarımdan sonra korkuyorum..eski sevgilime karşıda böyleydim sadece ilişkilerimde böyleyimAldatildiniz mi?
haklısın canım ne diyim bende nefret ediyorum bazen kendimden ama öyle bişeyki o an o trip atılcak elimde değilBelki kızabilirsin ama öyle insanları hiç sevmiyorum hatta bir kaşık su da boğabilirim bu dünyada sende varsın bende varım milyonlarca kadın var böyle düşün erkek arkadaşının soğumasını istemiyorsan belki normale dönersin
aksine insanlarla ilişkilerim çok iyidir sevilir sayılırım ama ikili ilişkilerimde çekilmez biri oluyorumSevgisiz, ilgisiz büyümüş biri gibi geldiniz bana da. Daha çok dikkat çekmek, ilgi sevgi görmek için ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Ama o öyle milletin üstüne gidip huzurunu kaçırarak olmuyor. Çevrenizde pek arkadaşınız olduğunu tahmin etmiyorum. İnsan ilişkileri, kişisel gelişim konularında kitapların da faydası olabilir.
haklısın canım ne diyimAynı kuzenim ya hiç tahammul edemem.
tabikide kurtarmak istiyorum mutlu huzurluyum ama karşımdakini huzursuz ediyorum bugün aradı buluştuk ben diyince aklına ne geliyo dedim sorun problem dedi üzüldüm bu izlenimde kolay kolay değişmez sanıyorumNeden oyle yaptiginizi dusunun. Yanlis yaptiginin farkinda olmak duzelmek adina ilk adim. Ben olsam ozu dilerdim. Yaptiginin yanlis oldugunu anlatam bi mesaj yazardim (tabi eger iliskini kurtarmak istiyorsan). Karsindakinin de duygulari oldugunu, seni hayatina isteyerek kattiginda senin boyle biri oldgunu dusunmedigini, bir iliskinin karsilikli emek vererek yurudugunu dusunmelisin
evet o sabırlı davrandıkça ben daha çok artırıyorum haklısınız ailemle kesinlikle ilgisi yok çünkü sadece sevgililerime karşı böyleyim genel kişilik sorunum değilKendini güvende ve sevilebilir, olduğu haliyle kabul edilebilir hissetmiyorsun.
Bu sebeple devamlı sınırları zorluyorsun.
Sevildigini, vazgeçilmez olduğunu bilmenin bir yolu yaptığın.
Hastalığını besleyen bir dongudesin. Ne kadar çekilebilir olduğunu görüp dozu arttiracaksin. Zilgit yediginde geri adım atarsin ama bir süre sonra tekrar başlarsin.
Bir çeşit baglanma problemi. Seni yetiştiren insanların dengesizliği (bazen destek bazen köstek, asla tahmin edilemez tavırlar vs.) Yüzünden olması muhtemel.
Bu konunun üstesinden gelmek zor değil.
Yardımcı olacak yüzlerce kaynak var elinin altında.
Kolay gelsin.
kabul ediyorum çünkü hakaten bazen çekilmez olduğumu hissediyorum ama dayanamıyorum o an öyle davranmazsam olmuyo önceki erkek arkadaşıma karşıda böyleydim sadece ikili ilişkilerde böyleyimbu erkek arkadaşından önce de mi kaprisliydin?? bazen insanlar karşısındakini öyle bir karaktere sokuyor sorun ondaymış gibi bizlerde kendimizi öyle görmeye başlıyoruz daha kötüsü öyle davranmaya yatkınlaşıyoruz..
ben kaprisli sorunlu olduğunu kabul eden birinin kolay kolay öyle biri olabileceğini düşünmüyorum veya bu durumu bu bilinçle çok güzel düzeltebilecek gücü olduğuna inanıyorum
haklısın canım şımarıklık galiba ama neden sadece erkek arkadaşlarıma karşı böyle bilmiyorumBunun adı şımarıklık .Şimdi ortada bir sorun var ama bu ailenin yetiştirme tarzından kaynaklı.Tek yada en küçük çocuk musunuz?. Tahminime göre Aileniz zamanında her istediğinizi yapmış ve reddedilmeye yada istediğinizin olmamasına karşın böyle bir savunma geliştirmişsiniz.Çünkü aileniz size "HAYIR" dememiş.Ve siz HAYIR cevabını alabileceğinizi öğrenememişsiniz.Eğer durum bu ise ailenin bu saatten sonra yapabileceği bir şey yok gelmişsiniz 25 yaşına.Ya tek başına mücadele edebiliyorsan bunu aşmaya çalışacaksın ya da doktora gideceksin !!
şimdilik barıştı ama böyle giderse soğuyup uzaklaşması an meselesi kendime çeki düzen vermem lazım ama yapamıyorum üzülüyorum durumumaBen sevgilinizin yerinde olsam sizinle tekrar barışmam kızmayın lütfen. Bence o anlarda bir durup düşünmekte fayda var
Yani küsüp trip atmanızın size faydası olup olmayacağını tartabilirseniz sizin için iyi olur
evet çok iyi biliyorum niye böyleyim diyorum ama yine yapıyorum hoşlanmadıgım bi durum oldugu zaman..en iyisi takılıp üzülmemek umarım günün birinde bende başarabilirimkaprisli olduğunuzun farkında olmanız bile bence büyük bi erdem...bunun farkında olan çözümleri sadece kendinizde olduğunu unutmayın.herşeye takılmayın üzülmeyin irdelemeyin herşey daha farklı olacak göreceksiniz
öyle bi mantıgım yok sanırım çünkü olsa mesafe koyardım ama sürekli ilgi istiyorum inşallah benimde azalır canımKacan-kovalanir mantigindamisiniz ki?
Yani ne kadar cok trip o kadar sevgi-ilgimi saniyorsunuz.
Bende 18 yasinda bu durumdaydim simdi 20 yasindayim.
Telkinle vazgectim bu huyumdan zaten barisicam, adama zehir etmeye gerek yok derdim hep. Sukur azaldi.
farkındayım ve nefret ediyorum ama eminimki şimdi yine saçma bişey olsa ben yine trip atıcam küsücemOrtada bir problem olduğu kesin ama en azından bunun farkında olman çok çok iyi bir şey. Bu karakterinin bir özelliği mi yoksa sonradan mı şekillendi bunu anlamak gerek.
ertesi gün dönmesi çok mantıklı bi gerekçesi yoksa ayrılık sebebi olur herhalde..çok haklısınız inanın bende hiç memnun değilim kendime kızıyorum yine sabredemedin kızdın küstün diyorum ama elimden bişey gelmiyo burda yazanlar sağolsun belki biraz beni kendime getirir yoksa bu adamında sabrı nereye kadar sürcekHayatınız boyunca kimse sizi böyle çekmez. Karşınızda ki kişi böyle olduğu için de şanslıymışsınız. Kötü davranan ve kalbinizi kıran birisi de olabilirdi. Kimse sizin kaprisinizi çekmek zorunda değil 24 saat boyunca. 25 yaşındasınız ve kendi hayatınıza çeki düzen vermekte sizin elinizde. Değil 2 saniye geç vermek mesaja ertesi günde dönebilir. Karşınızda ki insnaın hayatının merkezi değilsiniz. Öyle olsanız bile sürekli size vakit ayırmak zorunda değil farklı şeyler istemek gayet normaldir sevgililikte de normal arkadaş ilişkilerinde de. Önceki gün sizinle buluştuysa dinlenme gününde onu böyle kaprislerle resmen ayağınıza çağırmak gerçekten de hoş bir davranış değil. Ufak tefek kaprisler olsa huydur boşverin denilebilir ama bunlar ciddi şeyler ve ergenlik çağında ki bir insan da değilsiniz. İsterseniz bir psikologdan yardım almayı deneyin. Ömür böyle geçmez sonuçta. Sizin canınız da çok yanar.
sümsük sünepe demeyin lütfen onu kabul edemem,kaybetmekten korkmasaydım bu telaşa düşmezdim hala devam ederdim ama bigün soğucak böyle giderse biliyorum,sanılmasınki light erkek,yeri geldiğinde kızar ama sabırlı bi yapısı var en azından şimdilik, beni kendi halime bırakıyo kapris yaptığım zaman kavgadan hoşlanmıyo çünkü, peşimden koştuğu yokBenim en çok merak ettiğim şey, böyle birinden sıkılmıyor musunuz?
Ben her türlü nazımı, kaprisimi, surat yapmamı çeken birine dayanamam, vaktiyle dayanamadım da.
Bana öyleleri çok sünepe, sümsük geliyor.
Elbette "erkek adam maço olacak, yeri geldi mi susturacak" demiyorum.
Ama kırmaktan ve kaybetmekten korkmadığım adama saygı duyamam ben.
"Neden böyleyim" diyecek kadar ölçüsüz davranacağım ama adam beni sarsıp kendime getiremeyecek.
Sizin kendi anlam veremediğiniz yersiz tavırlarınıza lüzumsuz hoşgörü göstermesi gerçekten çok sıkıcı.
Yani burada sorun sadece sizde değil, karşınızda sapasağlam duran biri olsaydı siz de nerede duracağınızı bilirdiniz.
Erkek arkadaşınızın da en az sizin kadar değişmeye ve gelişmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.