Loreal Preference'ın bu rengine saçını boyayan var mı? Kullananlar tavsiye eder mi? Saçım şu an koyu sarı dore, doğal bir renk elde etmek istiyorum, kızıllık da istemiyorum, o nedenle bu rengi tercih ettim. Kutudaki gibi oluyorsa memnun kalırım. Alternatifim küllü bir kumrala boyamak. Ne dersiniz?
Loreal Preference'ın bu rengine saçını boyayan var mı? Kullananlar tavsiye eder mi? Saçım şu an koyu sarı dore, doğal bir renk elde etmek istiyorum, kızıllık da istemiyorum, o nedenle bu rengi tercih ettim. Kutudaki gibi oluyorsa memnun kalırım. Alternatifim küllü bir kumrala boyamak. Ne dersiniz?
açıklayım ozaman beğendiğin boya saç rengine göre koyu düşen bir boya
yeterince açıklayıcı olabildimmi bilmiyorum küllü kumral da sarı saçta yeşili yansıtıyor
istediğin 2 renk dışında başka tercih yap
açıklayım ozaman beğendiğin boya saç rengine göre koyu düşen bir boya
yeterince açıklayıcı olabildimmi bilmiyorum küllü kumral da sarı saçta yeşili yansıtıyor
istediğin 2 renk dışında başka tercih yap
Boyadım ben bu renge, dediğin gibi koyu olmadı, belki sen boyadığında saçındaki boyadan kaynaklanmıştır koyu olması. Tam istediğim gibi oldu, güneşte açılmış doğal kumral gibi duruyor. Sarı yansımaları var istediğim gibi. Teşekkürler yine de.