Gebeliğe Hazırlık kaplica hamile kalmak icin tedavi yontemi midir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
galiba bende gideceğim.. gözün aydin

teşekkür ederim

Kaplıcanın bilimsel olarak hamile kalmaya etkisini hiç duymadım.
Kireçlenme tutulma vs neyse de mantıken düşünüyorum hamilelikle bagdastiramiyorum.

Ayrica artik çoğu kaplıca yer altı suyu kullanmıyor,baya bildiğiniz devasa kazanlarla kaynatılan sular devri daim sistemiyle veriliyor havuzlara. Kükürt basıyorlar biraz da mis gibi kaplıca oluyor

evet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku
Yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama beş yıllık evliyiz. Doktor tüp bebek deyince ben tedaviyi bıraktım. Tatile gittik kaplıcaya. Geldikten iki ay sonra hamile kaldım ama bu süreçte doktorumu değiştirdim ve psikolojim de tatil sebebi ile düzelmişti. Sadece ilaç kullandık, tüp bebekle olmadı bebeğim

Sana yine iyi demişler kaplicaya git diye benim belimi cektirmem icin asırı bi baskı vardi etrafimda ille belini cektir bi dene bilmem ne istemiyom yaa cocugum olcak derken felç mi geciriyim yatalakmi oluyum siz mi bakicaksiniz bana diyodum....
Ama gidin tabii esinle basbasa otel ortamı sicakk sicak romantik havalar falan yaratın odanizda oohhhh misss

Cevremde bebek isteyen ciftler denize gittiğini daha dogrusu uzun bir tatil yaptıktan sonra (10gün ve fazlası sanırım) gebe kaldıklarını anlatmıslardı. Ama ben bilemiyorum tatil insanın stresini alır, rahatlatır. Böyle bir durumdan kaynaklanıyor. Bilimsel acıklaması böle bence kaplıcaya ya da denize gidilmesinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…