- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
galiba bende gideceğim.. gözün aydinBennn dış gebelik sonrasi 2sene olmadi ümidimi kesmistim ki arkadasim kaplicaya git hem icin temizlenir hem hamile donersin dedi. Gercekten yara falan vardi 4gun kaldim ve tertemiz oldu yara gitti ve sadece 1 kere beraber olabildik dedim yok arkadas olmadi derken hamile döndüm.
teşekkür ederimBu tarz kaplıca vs tarzı bilgiler çok zitta tepebilir . Ben gittim kaplıca da hamile kaldım diyen birinin tıbbi bir açıklamadı mutlaka vardır .
Mesela hamile kalacağına inanmıştır, ya da bedeni rahatlayınca stresi azalmıştır . O şekilde kalmıştır.
Ama tam tersi gidip daha kötü vakalarda oluyor . Madem sizin için çocuk çok önemli olabildiğince psikolojinizi rahat tutun ve doktorunuzun dediğinden çıkmayın .
Sağlık deneyim degil bilgi işidir.
galibaHastane ve doktor disi yerlerde tedavi aramayin komsunuz bu konu uzerine arastirma mi yapmis?
Kabul aldigi makaleyi gormeden inanmayin derim Bengaliba
Ben 4 haftalık hamileymişim hiç farkında değildim 2-3 gün kaldık. O kadar sıcak suyun içinde kaldım. Verilmiş sadakam varmışHamile kalmaya yardimci olur mu bilmiyorum ama dikkat et eger hamileysen ve henuz ogrenmediysen dusuge sebep olur.
kaplıcaya gideriz eğer ise yararsa olur yoğ olmaz ise de tatilimizi yapmış oluruzKabul aldigi makaleyi gormeden inanmayin derim Ben
kaplıcaya gideriz eğer ise yararsa olur yoğ olmaz ise de tatilimizi yapmış oluruzolmaz mı sence
Cok guzel olur annem kaplica delisidir ama bu sicakta ben olsam deniz kum gunes tabi ki sen bilirsinkaplıcaya gideriz eğer ise yararsa olur yoğ olmaz ise de tatilimizi yapmış oluruzolmaz mı sence
ee tabi biraz sıcak olacakCok guzel olur annem kaplica delisidir ama bu sicakta ben olsam deniz kum gunes tabi ki sen bilirsin
oteller kapansın oyleyseMikrop kapmak için daha uygun olabilir
Memleketim kaplıcalarıyla ünlüdür ama hamam falan hiç sevmem yararı da olacağını sanmıyorum
Romatizma falan olsa beyse ama
afyonlular hamam suyuyla yıkanmıyor, ısınmak için kullanıyorÖyle bir şey olsaydı Afyon nüfusunda patlama olmaz mıydı
Yardımcı oluyor mu bilmiyorum ama beş yıllık evliyiz. Doktor tüp bebek deyince ben tedaviyi bıraktım. Tatile gittik kaplıcaya. Geldikten iki ay sonra hamile kaldım ama bu süreçte doktorumu değiştirdim ve psikolojim de tatil sebebi ile düzelmişti. Sadece ilaç kullandık, tüp bebekle olmadı bebeğimevet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku
Cok sukur birsey olmamis. Zaten o kadar iyi korunuyor ki zarar vermek hic kolay degil aslinda. Ama dikkat etmek gerek.Ben 4 haftalık hamileymişim hiç farkında değildim 2-3 gün kaldık. O kadar sıcak suyun içinde kaldım. Verilmiş sadakam varmış
Bak şimdi bende merak ettim adınıOtel çok güzeldi zaten yemekleriyle meşhur bi otel biz uyguna gittik şu an fiyatları aynı değilmiş
Budan termal otel biz 4 günlüğüne 1000 liraya gitmiştik kışın zaten kışın güzel oluyor dışarda havuzu var dışarısı buz gibi ama havuz sımsıcak o kadar güzeldi kiBak şimdi bende merak ettim adını
Aynen bende çok şaşırdım. Bilsem hayatta girmezdim. Sürpriz oldu:)Cok sukur birsey olmamis. Zaten o kadar iyi korunuyor ki zarar vermek hic kolay degil aslinda. Ama dikkat etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?