- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
hamile kalamıyorum . histeroskopi oldum perde vardı aldilarHamile kalmaya yardimci olur mu bilmiyorum ama dikkat et eger hamileysen ve henuz ogrenmediysen dusuge sebep olur.
Valla bilmiyorum biz de eşimle afyonda termal otele gittik 5 ay önce bebişte düşünüyorduk ama öyle bi durum olmadı yani ki ben o fokurdayan kaplıca suyunun içinden çıkmamıştım sıcak sıcak ohhhh
Otel çok güzeldi zaten yemekleriyle meşhur bi otel biz uyguna gittik şu an fiyatları aynı değilmişotel nasıldı hizmet olarak ..ve fiyatını özelden yazarmisin canim
ilmi bilgilerinle beni aydınlatabilir misinYok artık ya
Arkadasimin esinde de ayni sorun vardi. Ameliyattan sonra hamile kaldi. Simdi bir yasinda neredeyse cocugu. Biraz zaman ver kendine, insallah en hayirli zamanda olur.hamile kalamıyorum . histeroskopi oldum perde vardı aldilar
Hastane ve doktor disi yerlerde tedavi aramayin komsunuz bu konu uzerine arastirma mi yapmis?evet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku
Yok,komşunuz yeterince ışık oluyordur .ilmi bilgilerinle beni aydınlatabilir misin
atmak ne kadar kolayYok,komşunuz yeterince ışık oluyordur .
Keske atsaydim da her gün hastanelerde böyle komşum onu dedi anam bunu dedi diyenlerle ugrasmasaydimatmak ne kadar kolay
Bennn dış gebelik sonrasi 2sene olmadi ümidimi kesmistim ki arkadasim kaplicaya git hem icin temizlenir hem hamile donersin dedi. Gercekten yara falan vardi 4gun kaldim ve tertemiz oldu yara gitti ve sadece 1 kere beraber olabildik dedim yok arkadas olmadi derken hamile döndüm.evet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku
olsun bence yine de kesin bilgi sahibi olmadan kesin hüküm kesmemek gerekKeske atsaydim da her gün hastanelerde böyle komşum onu dedi anam bunu dedi diyenlerle ugrasmasaydim
inşallah canim ..Arkadasimin esinde de ayni sorun vardi. Ameliyattan sonra hamile kaldi. Simdi bir yasinda neredeyse cocugu. Biraz zaman ver kendine, insallah en hayirli zamanda olur.
Bu tarz kaplıca vs tarzı bilgiler çok zitta tepebilir . Ben gittim kaplıca da hamile kaldım diyen birinin tıbbi bir açıklamadı mutlaka vardır .olsun bence yine de kesin bilgi sahibi olmadan kesin hüküm kesmemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?