Gebeliğe Hazırlık kaplica hamile kalmak icin tedavi yontemi midir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
evet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku

Valla bilmiyorum biz de eşimle afyonda termal otele gittik 5 ay önce bebişte düşünüyorduk ama öyle bi durum olmadı yani ki ben o fokurdayan kaplıca suyunun içinden çıkmamıştım sıcak sıcak ohhhh 😂

Valla bilmiyorum biz de eşimle afyonda termal otele gittik 5 ay önce bebişte düşünüyorduk ama öyle bi durum olmadı yani ki ben o fokurdayan kaplıca suyunun içinden çıkmamıştım sıcak sıcak ohhhh 😂
🤣otel nasıldı hizmet olarak ..ve fiyatını özelden yazarmisin canim

Hiç bilmediği konularda insanların pervasız yorumlarını kınıyorum,
Üşütme vb sebepler ve adet düzensizliği olan kadınlarda kaplıcalar öneriliyor ,sıcak su kan akışını hızlandırdığı için kadınlara iyi geliyormuş. Bilimsel bir konu doktor önerisiyle gidip hamile kalan tanıdığımız var ,sizde doktorunuza danışın birde yazın çok sıcak olur

evet hanımlar kaplıcali otellerde tatil yapmak istiyorum ..hem tatil hemde hamile kalmak icin ..bir komşum önerdi..öyle bir şey mümkün ku
Bennn dış gebelik sonrasi 2sene olmadi ümidimi kesmistim ki arkadasim kaplicaya git hem icin temizlenir hem hamile donersin dedi. Gercekten yara falan vardi 4gun kaldim ve tertemiz oldu yara gitti ve sadece 1 kere beraber olabildik dedim yok arkadas olmadi derken hamile döndüm.

olsun bence yine de kesin bilgi sahibi olmadan kesin hüküm kesmemek gerek
Bu tarz kaplıca vs tarzı bilgiler çok zitta tepebilir . Ben gittim kaplıca da hamile kaldım diyen birinin tıbbi bir açıklamadı mutlaka vardır .
Mesela hamile kalacağına inanmıştır, ya da bedeni rahatlayınca stresi azalmıştır . O şekilde kalmıştır.
Ama tam tersi gidip daha kötü vakalarda oluyor . Madem sizin için çocuk çok önemli olabildiğince psikolojinizi rahat tutun ve doktorunuzun dediğinden çıkmayın .
Sağlık deneyim degil bilgi işidir.

Back