bundan kullananınız var mı , memnun musunuz.bu sütyen güzel biraz pahalı ama. bu tarzda olup fiyatı biraz daha uygun olanı varsa markasını verirmisiniz.
aslında ben de penye olanlardan şikayetçiyim. yaz geldi kıyafetler inceldi. özellikle de askılar ya yakadan ya da ince askıdan çıkıyor. ne yapacağız?
bu arada gösterdiklerin güzel gibi ama acaba şeffaf askılı da bulabilir miyiz?
valla ben de şikayetçiyim askılardan. niye onları o kadar kalın yapıyorlar acaba. normal askılar göğüsleri taşıyamaz mı? bu arada ben dün sipariş verdim yakkında gelecek o sütyen. size de fikir veririm.
Ben chez elle in bir sutyenini aldım, tam bu model değil ama.. Yalnız kalıp kocaman, anlamadım.. 95 beden kullanıyordum emzirme döneminde, bunun95i 105 gibi Ben bebemax tan almıştım, fiyat daha farklı. Bu model hatta 28 lira mı ne diye hatırlıyorum. Değiştirebilir miyim diye sordum, tamam dediler, değiştiricem şimdi. Güzel bu arada, göğsü tamamen açıyor, diğerleri gibi sadece orta kısmı oyuk değil, bence daha kullanışlı.
Ben chez elle in bir sutyenini aldım, tam bu model değil ama.. Yalnız kalıp kocaman, anlamadım.. 95 beden kullanıyordum emzirme döneminde, bunun95i 105 gibi Ben bebemax tan almıştım, fiyat daha farklı. Bu model hatta 28 lira mı ne diye hatırlıyorum. Değiştirebilir miyim diye sordum, tamam dediler, değiştiricem şimdi. Güzel bu arada, göğsü tamamen açıyor, diğerleri gibi sadece orta kısmı oyuk değil, bence daha kullanışlı.
evet bedenleri normalden büyük. ben sipariş verdim geldi bi de ne göreyim kocaman.85 istedim dediğin gibi sanki95. aradım değiştirecekler ama kargo paraları bana ait tabi.kargo paralarıyla bir sütyen daha alabilirdim. ama güzel. süngerli . ten rengi aldım ben. aynı diğer süngerli destekli sütyenler gibi duruyor. sadece askılarını beğenmedim. her emzirme sütyeninde olduğu gibi bunun da kalın. ben onları söküp eski sütyen askımı kullanıcam.