Kaplangözü Taşı ile Alternatif Tıp..

E

EU1

Ziyaretçi
KAPLANGÖZÜ TAŞI:

kaplangzjo7.jpg

__Kaplangözü'nün Fiziksel Etkileri __
Sindirim sistemi bozuklukları, dalak ve pankreas için faydalı etkileri vardır

Kâbuslar gören çocuklar için faydalıdır.

Astım hastaları için faydaları vardır.

___Metafiziksel Ve Psikolojik Etkileri ___

Kendisini taşıyan kişilerin diğerlerine karşı daha az bağımlı olmasını sağlar.

Duygusal bakımdan dengeleyicidir ve inatçılığı azaltır. Kişinin olayları daha net algılayabilmesini sağlar.

Kaplangözünün nazardan koruduğuna inanılır ve eskiden bu amaçla kullanılırdı.

Cesareti artırır ve hayatınızın bir amaçtan yoksun olduğunu düşündüğünüz anlarda size amacınızı hatırlatır.

İnsanların iyi taraflarını görmenizi sağlayarak hayat yolunda mutlulukla ilerlemenizi sağlar.

Güç ve cesaret taşı olan kaplangözü; dayanıklılığınızı artırır ve engellere rağmen ilerleme isteği verir.

Pürüzsüz yüzeyini okşayarak dertlerinizi ve endişelerinizi hafifletebilirsiniz.

Duygulara hitap eden bir taş olduğundan dolayı sevgililer arasında rağbet gören bir hediyedir. Eğer birisiyle ilişkiniz varsa kaplangözü; ilişkide bulunduğunuz insanla aranızda telepatik bir bağ kurmanızı sağlayabilir. Yüzük ya da kolye olarak kullanabilir, ya da cebinizde taşıyabilirsiniz.
tigeraugeso6.jpg

Ancakkkk, çok yoğun bir enerjiye sahip olan kaplangözünü çok dikkatli kullanmamız gerekiyor..
Faydası kadar bizi sarsmasıda olası..
Kaplangözü hakkında güzel bir yazı hazırlıyorum çok yakında sizler ile paylaşıcam..

:KK70: benim inatçılığıma hiç etki etmedi ama gerçekten bu etkılerı var 6 aydır kullanıyorum.kötü bı yanı var sanırım 3,5 senelik sevgili mı paket yaptım.:))garıp bişey ya anlatamam.kimseye eywallahı kalmıo insanın,kendını daha çok seviyo,güçlü hissediyo...bıde burcunuzun madeni altın sa onla kullanın.mesela kolye ucuysa taş,altın zincire takın...

ben takmaktan ziyade cüzdanımda taşıorum parayıda simgeliyomuş arada avucumda okşarım çok iyi geliyor

Walla Modelist Kaplangözü çok dikkat edilmesi gereken bir taş, enerjisi çok yoğun özellikle özgür olma ve özgür bırakma enerjisi bundan dolayı 10 günden fazla devamlı kullanılmasını tavsiye etmiyoruz.. (ayrılma olayınıda hızlandırmış olabilir.)..
Sevgili Ginka cüzdanında Kaplangözü yerine ametist+quarts kristali+pembe kuvars+sitrin bulundurman daha doğru olur gibime geliyor..
Sevgi ile kalın

Walla Modelist Kaplangözü çok dikkat edilmesi gereken bir taş, enerjisi çok yoğun özellikle özgür olma ve özgür bırakma enerjisi bundan dolayı 10 günden fazla devamlı kullanılmasını tavsiye etmiyoruz.. (ayrılma olayınıda hızlandırmış olabilir.)..
Sevgili Ginka cüzdanında Kaplangözü yerine ametist+quarts kristali+pembe kuvars+sitrin bulundurman daha doğru olur gibime geliyor..
Sevgi ile kalın

cnm ametisti boynumda taşıyorum ama quartz almadım daha onada bakıcam vereliniortak

Taşları emin öününde Kahveci mehmet efendinin yanındaki taşcıdan almanızı tavsiye ederim çünkü taklit değiller..

Kaplangözü değerli bir taştır ne varki yeterince enerjiye sahip olmayan insanların kabuslar görmesine neden olabilir, bu taşı kullanırken çakra dengelemesi yapılması şart, enerjisi serttir fakat doğrı kodladığınızda müthiş bir enerji bağı oluşturur...

bu tası aldım ama kısa süre sonra evde bi koseye koydum hala orada duruyor gercekten yararlarını gören var mı??

ben kaplangözü almıştım bir hafta önce fakat 2 gün takabildimçünkü kolye olarak taktığımda beni çok rahatsız etti taktığım anda başım ağrımaya başlıyordu, çıkarınca bi süre sonra rahatlıyordum.bende kaplangözünü geri verip yeşim taşı,ay taşı ve sodalit aldım.bazıları inkar etsede taşların gerçekten enerjileri var

ben takmaktan ziyade cüzdanımda taşıorum parayıda simgeliyomuş arada avucumda okşarım çok iyi geliyor

Para için yeşim taşı ve sarı safir taşı kullanmanız iyi olur.Kaplangözünün parayla ilgisini pek duymadım...

arkadaşlar ben kaplangözü bi yüzük aldım.kullanmaya başlamadan önce yapmam gereken bişey var mı acaba önerebileceğiniz.ben gerçekten birilerine duygusal olarak bağılı olmak istemiyorum.nasıl kodlayayım :)))

arkadaslar kaplangozu kolye aldim...cunku korku oluyor bende birde kötu dusunuyorum iyi gelirmi bana birde burcum koc burcu karnelyon birde ametist takiyorum bilenler yanitlasin korku var bende

X