peki bu taşların kişilere uyumlanması nasıl yapılıyor bilginiz var mı ?
hayır onu biliyorum canım, taşın kişiye uyumlanması gerekiyormuş reiki ile alakalı,yani enerjisini nasıl kullanacağımızı bilmemiz gerek sanırım pek bilgim yok, taşları ve faydalarını biliyorum bu konu ilgimi çeken bir konu..
uygulanması derken ? kullanımı mı ?
Teninize değmesi gerekiyor ister bileklik ister kolye yüzük vs. olarak kullanabilirsiniz..
hayır onu biliyorum canım, taşın kişiye uyumlanması gerekiyormuş reiki ile alakalı,yani enerjisini nasıl kullanacağımızı bilmemiz gerek sanırım pek bilgim yok, taşları ve faydalarını biliyorum bu konu ilgimi çeken bir konu..
benim merak ettiğim acaba uyumlama yapmadan da taş fayda eder mi ?
Benim bildiğim bir süre toprağa gömülüyor veya tuzlu suda bekletiliyor. Böylece taş nötrlenmiş oluyor. Daha sınra sahibi kim olacaksa ilk olarak dokunuyor ve kullanmaya başlıyor..
benim bildiğim kadarıyla her taşın farklı bir temizlenme nötrlenme yöntemi var..
Doğadan gelen şifaları taşların temizlenme yöntemi bildiğim kadarıyla sadece toprağa gömmek ve bir gece bekletmek..Akan suyun altında 10 dk temizlemek..
Sen nasıl biliyorsun paylaşırsan sevinirim..
yine bu başlık altında taşların temizliği diye bir başlık var orada da arkadaşlar detaylı şekilde yazmış canım her taş için..
Teşekkürler =)))
Bende bu tasin kolyesi var arada takarim, bir yerde uyku getirdigini duydum bununla ilgili bir bilginiz var mi? Bir keresinde dershane sinavina girerken takmistim feci uykum gelmisti acaba uykumu getiren bu tas miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?