• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaplama hakkinda, lütfen bakmadan gecmeyin...

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
:uhm:kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileselam kizlar bende yazin izinden sonra evi komple yeniliycem ama bir iki problem var kafamda ben parkeleri falan yeniliycem kapilarimi kaplayabilirmiyim burda arkadasin biri mutfaklarini kaplamis harika olmus bende kapilarimi parkelere uygun kaplamak istiyorum olurmu sizce hic deneyen oldumu
nerelerde satiliyo türkiyede bu kaplamalar ben usakta bakarim ancak ne tür magazalarda bulurum kaplamalari lütfen bi fikir verin
benim iki tane bir yas aralari olan ogluslarim var okula basladi biri biride izin dönüsü basliycak malum ikisi birden bebekken evi hurda ettiler masrafimiz cok kapilarada ucuz ve hos bi yöntem bulurum diye düsündüm

cevaplarinizi bekliyorum kizlar
yardiminiza ihtiyacim var

bende düşünüyom ama tutarmıki bide düzgün yapabilirmiyiz diye düşündüm öylece kaldı..,koçtaşda hem çeşit çok hemde kalınlarda var kolay gelsin..

saol canim cevap yazdigin icin koctas istanbulda galiba ben usakta duruyorum izinde acaba hangi magazalarda olur ki fayans yada parkecilerde varmidir
bekliyorum bayanlar lütfen yrdimci olun

kapıda iyi olmaz. girintisi köşesi çok olan bir yer apılar. çok ekli olması icap edecektir. bende düşünmüştüm ama kötü duracağına kanaat ettim.

hic deneyen yokmu kizlar benim düz kapim o yönden sansliyim cam falan yok sade ve dümdüz

Back
X