- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Selamlar kızlar.uzgun olduğum bı konu var.belki de yanlış dusunuyorumdur bilmiyorum. Ben bu ile yeni taşındım işimiz dolayisiyla.daha doğrusu bir sene olmak üzere.Yeni de dogum yaptim 3 aylık oğlum var. Apartmanda gördüğüm kadarıyla komşuluk var.koronadan,bebekli olduğumdan falan kimseyle pek tanisamadim.kapimda o kadar zor günlerim oldu bebeğim oldu bı kere çalmadı. Aynı katta ev sahibimizin kız kardeşi var her gördüğünde eşime laf atıyormuş ama biz karsilastik görmezden geldi beni. Yan komşum öğrendim ki iş arkadasimmis. O da doğum yapmis yeni. Ben de ücretsiz izindeyim evde patladım sıkıntıdan. Kapısına gitsem mi yan komşunun tanışmak.icin nasıl olur . O buralı onun gelmemesi bı kapımı calmamasi sizce doğrumu.
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Güncelleme : görüyorum ki forumda fazlasıyla linç kültürü gelişmiş. Pandeminin herkes kdar farkındayım aylardır kafamı camdan dışarı cikarmiyorum. Fakat gurbet lohusalık yalnızlık bunlar benim.psikolojimi alt üst etti fikir almak istedim.insan başıma bişey gelirse kimden yardım isterim diye bile dusunuyo bebek yeni doğunca. Fakat bazılarınız cevap verirken ukalalik derecesine variyo. Yazdığınız insanın ne yasadigini gerçekten konusunda ne anlatmak istediğini anlamadan atlamayın ukala cevaplarınızı konuma.
konum kapanabilir mi .@kazen Mune
Ben küçük bı yerde büyüdüm komşuluk ilişkilerimiz çok iyiydi o kadar garip geliyoki bana bu yabancılık.
Güncelleme : görüyorum ki forumda fazlasıyla linç kültürü gelişmiş. Pandeminin herkes kdar farkındayım aylardır kafamı camdan dışarı cikarmiyorum. Fakat gurbet lohusalık yalnızlık bunlar benim.psikolojimi alt üst etti fikir almak istedim.insan başıma bişey gelirse kimden yardım isterim diye bile dusunuyo bebek yeni doğunca. Fakat bazılarınız cevap verirken ukalalik derecesine variyo. Yazdığınız insanın ne yasadigini gerçekten konusunda ne anlatmak istediğini anlamadan atlamayın ukala cevaplarınızı konuma.
konum kapanabilir mi .@kazen Mune
Son düzenleme: