Kapılar Yardım

tiwinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
296
1
38
Merhaba, evimizin kapıları takılacak. Oda kapıları amerikan krem rengi düşünüyoruz. Banyo ve tuvalet kapılarda ise kararsız kaldık. tuvaletimiz alaturka olacak banyomuzda ise ayriyetten klozet var. benim aklıma takılan alaturka tuvalette mobilya kapı çabuk yıpranır mı. yoksa pvc mi yaptırsak.Pvcde de beyaz ve altın meşe rengi olarak iki seçenek var. Tecrübeleriniz doğrultusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

bizim evde banyo ve tuvalette pvc beyaz kapı var. sürekli su ve nem gören yerler olduğu için pvc yaptırdık hem yıkayabiliyorsun da.

bence hepsini ayni yaptir.bende soyle bisey duydum eger o da kabariyomus bir sebebi vardi ama unuttum hatirlarsam soylerim

Şu an için hepsini aynı yaptırmaya karar verdik. ınşallah pişman olmayız. Pvc daha sağlam olurdu ama birbirine uyuımsuz oluyor diye amerikan kapı tercih ettik.

bende bütün kapıları amerikan kırık beyaz ve camlı yaptırdım bakalım henüz göremedim ama umarım güzel olmuştur .

evin odalarını farklı renklere boyamayı bende severim ama bu her odanın kapısı ayrı ayrı hiç hoş olmaz bence sen bütün kapıları aynı yaptır estetik durur bi tanıdığın evinde sütlükahve kapı gördüm Allah'ım harika bişeydi o renk her eve yakışır bence resmini ekleyeyim dedim ama nette yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…