• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapı Süsü -iğne keçeleme yöntemiyle!! Bildiğiniz keçelerle hiç alakası yok!!!

aysini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
51
1
48
Ankara
Bu kapı süsünü kızıma yapmıştım. Ham yüne iğne ile şekil verilerek yapılıyor. Diğer keçelere göre oldukça zahmetli. Şekil verebilmek için sürekli iğnelemeniz gerekiyor.
Türkiye'de çok fazla yapan yok diye biliyorum. İsteğe göre Bebek kapı süsü olarak ya da normal kapı süsü olarak tasarlayabilirim.

Aşağıda kendi yaptığımın dışında örnek olabilecek başkalarının uyguladığı çalışmaları da ekliyorum. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz. Eve bebek görmeye gelenlerin ilk sordukları kapı süsünü nereden aldığım oluyor :)

Bunlar da örnek olabilecek diğer çalışmalar:

Ve bu çalışmalar aşağıdaki ham yünlere iğne ile şekil verilerek yapılıyor...

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 116
  • $image.jpg
    $image.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 129
  • $image.jpg
    $image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $image.jpg
    $image.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 116
  • $image.jpg
    $image.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 133
  • $image.jpg
    $image.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 122
  • $image.jpg
    $image.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $image.jpg
    $image.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 112
Bu kapı süsünü kızıma yapmıştım. Ham yüne iğne ile şekil verilerek yapılıyor. Diğer keçelere göre oldukça zahmetli. Şekil verebilmek için sürekli iğnelemeniz gerekiyor.
Türkiye'de çok fazla yapan yok diye biliyorum. İsteğe göre Bebek kapı süsü olarak ya da normal kapı süsü olarak tasarlayabilirim.

Aşağıda kendi yaptığımın dışında örnek olabilecek başkalarının uyguladığı çalışmaları da ekliyorum. Umarım siz de benim kadar beğenirsiniz. Eve bebek görmeye gelenlerin ilk sordukları kapı süsünü nereden aldığım oluyor :)

Bunlar da örnek olabilecek diğer çalışmalar:

Ve bu çalışmalar aşağıdaki ham yünlere iğne ile şekil verilerek yapılıyor...

ellerinize sağlık çok güzeller:16: :16:

Bebişlere bayıldım çok hoş görünüyorlar :=)

Back