A arimayatasarim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Emoji Skoru 1 Puanlar 3 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arimayatasarim #1 .... Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2014
A arimayatasarim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Emoji Skoru 1 Puanlar 3 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arimayatasarim #2 Kapı Süslerimin tamamı keçeden yapılmıştır.El dikişiyle yapılmıştır.Tamamen kendi tasarımımdır.
MissHavisham BabyGoat Kayıtlı Üye Katılım 25 Ekim 2012 Mesajlar 1.430 Emoji Skoru 633 Puanlar 178 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arimayatasarim #3 Çok güzelmiş hepsi, emeğinize sağlık. Eminim beğenip alan bir çok kişi olacaktır. Özellikle çocuk odası kapı süslerine bayıldım. Ellerinize sağlık.
Çok güzelmiş hepsi, emeğinize sağlık. Eminim beğenip alan bir çok kişi olacaktır. Özellikle çocuk odası kapı süslerine bayıldım. Ellerinize sağlık.
A arimayatasarim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Emoji Skoru 1 Puanlar 3 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arimayatasarim #4 MissHavisham .!.: Çok güzelmiş hepsi, emeğinize sağlık. Eminim beğenip alan bir çok kişi olacaktır. Özellikle çocuk odası kapı süslerine bayıldım. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Standart modeller yerine, isteğe göre özgün tasarım yapmaktayım.
MissHavisham .!.: Çok güzelmiş hepsi, emeğinize sağlık. Eminim beğenip alan bir çok kişi olacaktır. Özellikle çocuk odası kapı süslerine bayıldım. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Standart modeller yerine, isteğe göre özgün tasarım yapmaktayım.