Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kapı renkleri hakkında yardım.....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

giyim16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
19
0
36
Bursa
yeni döşüyeçeğim evimde agırlıklı olarak siyah ve beyaz renklerde dekor etmeyi düşünüyorum.zemin laminat parken camel rengi düüşünüyorum,oturmqa grupları mobilyalarım genel agırlıkla siyah ve beyaz üzerine.bu durumda pvc kapı olarak odalarımın kapısınıın ne renk olmasını tavsiye edersiniz.bir alternatif beyaz düşünüyorum birde zemin camel parka olduğundan kapılarımında camel olmasını düşünüyorum.bu konuda fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.şimdiden teşşekkürler

bende öyle düşünüyorum parkeye uygun bir renk olsun diyorum ama yinede kararsızım cünkü parkeyi armut rengi düşünüyorum kapıda buna uygun olursa beyaz ağırlıklı demiştim bütün mobilyalarım nasıl olur bilemiyorum

arkadaşlar birde sormak isteğim birşey var ankastre ve buzdolabımı vestelden aldım sadece ocakta kararsızım indiksiyonlu istiyorum ama şöyle bir sorun varmış er tenceryi kullanamıyormuşsun temizlik acısından cok rahat bu ocaklar diye düşünüyorum kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar ocak konusunda acil yardımcı olursanız cok sevinirim kararvermem lazım kullanan arkadaşlar vardır eminim aramızda

camel rengi zemine aynı renk kapı gider ayrıca siyah beyaz dekorasyonunu değiştirdiğinde unutma kapıları değiştirme şansın yotur.

Canım bence eğer bulabilirsen graffiti yapabilen birilerini yada el becerisi olan çizim kabiliyeti yüksek birilerini kapına motifler yaptırabilirsin zevkine göre, mizahi şeyler de olabilir, doğal görünümlerde...
bu kısmı sana kalmış,
ya da duvar stickerlarından alabilirsin böylece kapını beyazda yapsan üzerine siyah uygulayabildiğin için aklın ikisinde de kalmaz hem de hoş bir görünüm olur..:)

Son düzenleme:
sonunda karar verdik kapı rengine kasa siyah lake içi beyaz lake olcak yer döşemesinde ladin rengi akçaağac rengine benziyor zannedersem kalitede maliyetten hiç kacmadık iyi birşey olsun istiyorum bakalım nasıl olcak yorumlarınızı bekliyorum

Back
X