Kapatıyorum !!! Ne alırsan 3tl - 5tl - 10tl :) & Takasa açık/satılmıştır..

..........................

.................................

38 numara cnm. Sıfır hiç giylmedi. Kondisyonu derken neyi kastettiğini anlamadım ama çok rahat bir ayakkabı aynısının krem renginide aldım o yüzden bunu satıyorum

yani durumu nasıl demek istedim,sıfırmı,kaç kere kullanıldı,problemi varmı anlamında sormuştum siz zaten cevabı vermişsiniz.ayakkabı tam benim tarzım ama ayağım 38,5 dan 39 takas olsaydı belki o riske girerdim ama şimdi alsam param boşuna gider diye korkuyorum,yalnız ayakkabılar tam benlik.

anlıyorum tabiki sizde haklısınız. yalnız sıfır ürünlerimde takas düşünmüyorum

ben sizden birşey istemiştm ama unuttunuz sanırım
çok sık nete giremiyrm takip edemiyrm ilgilenmiyrm znntmeyn bu arada siparişlerm hala geçerli en yakınzamanda ödemenizi yapacağım

ben sizden birşey istemiştm ama unuttunuz sanırım
çok sık nete giremiyrm takip edemiyrm ilgilenmiyrm znntmeyn bu arada siparişlerm hala geçerli en yakınzamanda ödemenizi yapacağım
l

Cnm çok üzgünüm ya önce makinede sorun vardı sonrada bnm aklımdan çıkmış tamamen. Yarin hemen cekip yüklüyorum cnm onlarida sna ayirdim senindir cnm onlar

kızlar makinemde sorun var bir türlü resim çekip atamıyorum. Ayrıntılı resim isteyen bir kaç arkadaş vardı en kısa zamanda çekip atıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…