- 20 Haziran 2014
- 14
- 2
- Konu Sahibi Dortyapakliyonca
Selam kızlar, şöyle bir sorunum var: Ben makyaj yapmadan önce nemlendirici süremem çünkü üstüne sürdüğüm fondöteni kapatıcıyı kusar resmen. Cildim yağ sürmüş gibi vıcık vıcık olur. Fazlasını peçeteyle alırım üstüne pudrayı boca ederim de ancak toparlanır. Ya da en az bir saat beklemem lazım nemlendirici kurusun diye. Hangi çeşit hangi marka krem losyon ne denediysem hep böyle oldu. Bende seçimimi nemlendiriciden yana kullanıp fondöten pudra merakımdan vazgeçtim artık kullanmıyorum. Bu hakkımı özel günlere saklıyorum:) Ama göz altlarımda durum idare edilecek gibi değil maalesef. Hem mor, hem de güler yüzlü olmanın negatif etkisiyle kırışıklıklarım var. Şimdi şöyle bir ürün arıyorum; kırışıklar için mucize beklemiyorum da morlukları kapatsın, kimyasal içermesin, bal mumu kıvamlı olmasın, cilt üstünde çekiştirip durmak, iyice kırıştırmak zorunda kalmayayım. sürünce yapış yapış olmasın, üstüne pudra gerektirmesin, zaten yeterince mahvoldular biraz nefes alsınlar. Çok detay yazdım çünkü daha önce denediğim onlarca kapatıcıda hep bu sorunları yaşadım. Bu özelliklerde bildiğiniz bir ürün var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi