kızlar gecen gun alısveris merkezinde fondotenlere bakayım dedim aklımda bir marka yoktu,maybelline marka fondoten aldım ve cıktım..sonuç ise berbat diyebilirim.ordaki kadın (ne deniliyor ona hiç bilmiyorum)bana bunu önerdi ama kesinlikle benim cildime uygun değilmiş.tabi ben işi aceleye getirdim hemen orda denedim iyi durdu gibi dedim ve aldım.sonuç olarak;
yüzümde en fazla 2 saat duruyor 2 saatten sonra puf oluyor.. :2:
bana biraz koyu geldi -bu ordaki kadının suçu bence markasından değil-
kapatıcılığıni beğenmedim
bir daha acele getirip makyaj malzemesi almayacağım
şimdi araştırdım m.a.c fondoten almayı düşünüyorum yada lancome..
ama karar veremedim hala aranızda kullanan varmı?en iyi kapatıcılığı hangisi sağlıyor?
aynen oyle canım.. haftaya gidip alacağım 1 gun boyunca gezme şansım olmasa bile giderim ilk fondoten denerim güneşte nasıl duruyor diye bakarım bir kaç saat oyle gezerim sonra dönüşte bir problemle karşılaşmazsam alırımLancome fondotenleri çok iyi oluyo canım mac da iyidir gerçi ikisinide bi dene bide aceleye getirme şöyle yap orda sürdür sonra bi gün boyunca öyle gez iyice düşün falan ben ne zaman aceleye getirsem pişman oluyorum çünkü aldığımız yerdeki ışıklar falan yanıltıyo..
önerin için teşekkürler canım.benim cildim kuruya yakın bu fondoten iyi gelirmiki:44:birde güneş koruma faktoru varmı? bu şimdi benim için baya onemli oldu çünkü guneşte lekeler artıyor hatta şimdi kullandığım fondoten+gunes kremi sonucu gene artmışkesinlikle yoğun kapatıcılık ve kalıcılık istiyorsanız estee louder double wear fondöten ve kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum.şimdiye kadar memnun kalmayan tek bir kişi bile duymadım ben.