Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kapatıcı arıyorum acill

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
Kızlar öncelikle meraba.yüzümde çiller var hatta krem kullanıyorum şuan daha etkisini gormedim ama artık kapatıcı kullanmaya karar verdim.normalde çok makyaj yapan biri değilimdir özel gunler dışında artık canıma tak etti dedim niye moralini bozuyosun git iyi bi kapatıcı al :KK1:krem işe yarasa almıcaktım ama baktım olmuyor hem 2 haftaya işe başlıyorum ozamana kadar etkisini gostermiyeceğine gore önerilerinizi bekliyorum en kısa zamanda gidip alacağım ama bu konularda çok bilgisizim :KK14:önerilerinizi bekliyorumm:KK54:

ben flormarın likit kapatıcısını kullanmıştım göz altıma çok memnun kalmıştım..doğal duruyor ve yıkasanda çıkmıyor :)

Kapatıcıyı yanılmıyorsam cildinize kullanıcaksınız. BB krem öneriyorum ben mesela pure beauty bulgarian rose güzel watsons ta satılıyor

sadece. Bunun dışında gözaltı kapatıcısı olarak bence paranıza kıyıp bourjous healty mıx concealer almalısınız. 40 lıra gibi bişey.

bır cok martkanın kapatıcısını kullanmıs bırısı olarak eger paraya kıyarım dıorsan estee lauder conseeler tek gecerım kucuk bı tup en son 90 lıraydı canım ama ben hergun makyaj yapmama ragmen o kucucuk tup bır seneye yakın ıdare ettı kı cok az bı degdırmen bıle cok guzel sonuc werıor kesınlıkle tawsıye edıyorum

cevaplarınız için çok teşekürler:KK16:kapatıcı veya fondoten kullananlara bir kaç sorum olucakta,
kapatıcınız kaç saat sonra akmaya başlıyor?
benim için yaklaşık 7-8 saat durması gerekiyorda :2:
yüzünüz dışında (kol ve ele) uygulanabiliryormu? vede son olarak çok belli oluyormu yani sizi daha önce görmemiş biri makyaj yaptığınızı anlarmı mesela? bana bu yonden doğal duran bir kapatıcı lazım:KK1:
benim daha gidip almaya fırsatım olmadı malesef.. aklımda bir kaç seçenek var ama emin eğilim en iyisi yerinde görmek-denemek sanırım yoksa hiç karar veremem :KK1:

çok iyi ve dayanan bi kapatıcı istiyosan vishy dermablendi öneririm morlukları bile mükemmel kapatıyo

kızlar gecen gun alısveris merkezinde fondotenlere bakayım dedim aklımda bir marka yoktu,maybelline marka fondoten aldım ve cıktım..sonuç ise berbat diyebilirim.ordaki kadın (ne deniliyor ona hiç bilmiyorum)bana bunu önerdi ama kesinlikle benim cildime uygun değilmiş.tabi ben işi aceleye getirdim hemen orda denedim iyi durdu gibi dedim ve aldım.sonuç olarak;
yüzümde en fazla 2 saat duruyor 2 saatten sonra puf oluyor.. :2:
bana biraz koyu geldi -bu ordaki kadının suçu bence markasından değil-
kapatıcılığıni beğenmedim
bir daha acele getirip makyaj malzemesi almayacağım :KK19:
şimdi araştırdım m.a.c fondoten almayı düşünüyorum yada lancome..
ama karar veremedim hala aranızda kullanan varmı?en iyi kapatıcılığı hangisi sağlıyor?

kızlar gecen gun alısveris merkezinde fondotenlere bakayım dedim aklımda bir marka yoktu,maybelline marka fondoten aldım ve cıktım..sonuç ise berbat diyebilirim.ordaki kadın (ne deniliyor ona hiç bilmiyorum)bana bunu önerdi ama kesinlikle benim cildime uygun değilmiş.tabi ben işi aceleye getirdim hemen orda denedim iyi durdu gibi dedim ve aldım.sonuç olarak;
yüzümde en fazla 2 saat duruyor 2 saatten sonra puf oluyor.. :2:
bana biraz koyu geldi -bu ordaki kadının suçu bence markasından değil-
kapatıcılığıni beğenmedim
bir daha acele getirip makyaj malzemesi almayacağım :KK19:
şimdi araştırdım m.a.c fondoten almayı düşünüyorum yada lancome..
ama karar veremedim hala aranızda kullanan varmı?en iyi kapatıcılığı hangisi sağlıyor?

Lancome fondotenleri çok iyi oluyo canım mac da iyidir gerçi ikisinide bi dene bide aceleye getirme şöyle yap orda sürdür sonra bi gün boyunca öyle gez iyice düşün falan ben ne zaman aceleye getirsem pişman oluyorum çünkü aldığımız yerdeki ışıklar falan yanıltıyo..

Lancome fondotenleri çok iyi oluyo canım mac da iyidir gerçi ikisinide bi dene bide aceleye getirme şöyle yap orda sürdür sonra bi gün boyunca öyle gez iyice düşün falan ben ne zaman aceleye getirsem pişman oluyorum çünkü aldığımız yerdeki ışıklar falan yanıltıyo..
aynen oyle canım.. haftaya gidip alacağım 1 gun boyunca gezme şansım olmasa bile giderim ilk fondoten denerim güneşte nasıl duruyor diye bakarım bir kaç saat oyle gezerim sonra dönüşte bir problemle karşılaşmazsam alırım:KK1: sanırım lancome alacağım ama şeyi merak ediyorum şimdi güneş koruma faktoru olan bir fondoten istiyorum.fondoten yüzümde kaç saat kalırsa kalsın o koruma devam ediyormu?:44: fondotenden once gunes kremi sursem daha uzun etkili olmazmı?

kesinlikle yoğun kapatıcılık ve kalıcılık istiyorsanız estee louder double wear fondöten ve kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum.şimdiye kadar memnun kalmayan tek bir kişi bile duymadım ben.

kesinlikle yoğun kapatıcılık ve kalıcılık istiyorsanız estee louder double wear fondöten ve kapatıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum.şimdiye kadar memnun kalmayan tek bir kişi bile duymadım ben.
önerin için teşekkürler canım.benim cildim kuruya yakın bu fondoten iyi gelirmiki:44:birde güneş koruma faktoru varmı? bu şimdi benim için baya onemli oldu çünkü guneşte lekeler artıyor hatta şimdi kullandığım fondoten+gunes kremi sonucu gene artmış:KK50:

mac studio finish kapatıcıyı öneririm..hem güneş koruması yüksek(spf35) hem kalıcı... yalnız göz altların kuruysa güzel nemlendirmen lazım...birde macin prolong wear kapatıcısı uyusan bile cıkmayan cinsten ama onda güneş koruması yok...ben 2sindende çok memnunum..sadece gözaltları için değil tüm lekeler benler çiller vs.. içinde kullanılabiliyor...

X