kapansam mı

Siz soyleyince dondum okudum ve yanlis birsey goremedim yazilanlarda, hic birisi zaten kapanmamak diye bisey yok illa kapanacaksin , hatta bazi aciklar var ki oyle giyiniyor dememis sizin gibi ? Size ters geldiyse de mertce yazabilirdiniz yada kiblerdiniz neden simdi bana sikayet ediyiyorsunuz ki cocuk gibi?

Zaten kapanacak bir konu icin bu yorum bile fazla, saygisizsiniz net.

onu da diyorlar farklı konularda merak etmeyin ayrıca ben konu sahibinin kocası gibi düşünenler için söyledim kapanırsa kimse bakmaz etmez diye düşünenlere.

kibleme falan durdurmaz bunları gerçekleri anlatacaksınız!

her kapalı giyinen başındaki kılı örten melek gibi mi?size kapan demesiyle 3 öğün kuru fasülye ye demek arasında fark yok.sen hazır değilsen neyin dayatması? sende o zaman fes giy sakal uzat göbeğine kadar.arabistandaki erkekler gibi uzun gömlek giy altına bir şey giyme diyince ne diyecek?kocasının rizası için diyosa o da karısının rızası mı olmuyor. hem kimin rızası önemli, kulun mu Allahın mı?ibadette zorlama varmış mı?zorla ile yapılan ibadet zorlamamı eziyet mi?bi daha ki sefere tunik giyersiniz olur biter.

ben çok kıskanç adamlara ayar oluyorum.sen karından eminsinki çocuğunuz var.demekki kendi namusundan şüphe ediyor ki karısı dahil herkesi kınıyor.

Siz eşinizin isteği ile kapansanız da hiç kapalı olmayacaksınız ki. İçinizden gelmiyor, o başınızdaki sadece eşinizin zorlamasıyla takılmış bir eşarp olucak. Giyindiklerinize dikkat edin bence. Biyerleriniz gözükmezse eşiniz de sorun çıkarmaz.

'Eşim kapan dedi Herşeyin güzel olacak dedi, kapanmazsam benle konuşmayacak aramız bozulacak.' Diyorsun.
Adam zaten baskıyla seni avucuna almış kapansan da kapanmasan da Köle hayatı yaşıyorsun.
Kapanır mısın açılır mısın bilemem ama öncelikle birey olmaya çalışman lazım.

tunik giyersin demek de bi derece dayatma bence, tarzı neyse öyle giyinir

toplum bu tip kuralları nedense sadece kadına dayatmaya çalışıyo artık evlisin söyle davran artık annesin böyle giyin

ayrıca kapanırsan nasıl kapanacaksın açık kadınlar olduğu gibi kapalı kadınlar da çeşit çeşit mesela kara çarşaflı kadına göre tesettürlü kadın bile yeterince kapalı değildir, tesettürlü makyajsız parfümsüz topuklu ayakkabı dahi giymeyen kapalı kadında kokoş tesettürlüleri anlamıyodur sanırım

X