Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle düşündüğün halde kapanmayi da düşünmen çok ilginç.kapalı giyin eşinle aran bozulmasın diye ama kapanma böyle dusunuyorsan.Ben Eşimi modernleşecek diye beklerken o geri kafalılıkta çağ atladı
Kendi isteginizle olmazsa olmaz..Kızlar dün bi pantolon giydim dışardaydık kızımı kucama alırken belim acılmış biraz eşimde görmüş bunu ( çok kıskanç zaten ) bunun üzerine eşim bana kapancaksın diyo ben istemiyorum ama kapan herşey daha güzel olacak diyo. Ne güzel olacak ne alakası var bu sorulara cevap: sen benim dediği mi yap gerisine karışma... öyle cok acık giyinen biri değilim aile de de böyle gördüm acıkcası ailemde acık ne yapcam bilmiyorum ilk başta tavrımı koydum olmaz diye sonra aramız bozulacak gibi oldu tamam dedim ama istemiyorum hiç bilmiyorum nasıl alışırım eşimle aramız bozulsunda istemiyorum.. nerden çıktı ki bu durduk yere
kapanma falan zaten dinimizde var olan bir şey değil tamamen arap geleneklerinin yansıması bir de erkeklerin sırf kıskançlıktan kadınları baskı altına alma çabası eklenince daha da anlamsızlaşıyor üstelik artık siyasileşmişte.. bir de kapanınca kimse bakmaz etmez demek de saçma çünkü öyle türbanlılar var ki asıl onlar ilgi çekiyor renkli kıyafetler dar vs.. sokakta bile görüyorum türbanlıların peşine takılan erkekler var onlar artık fetiş olmuş gibi.
sizi nasıl beğendiyse öyle kabul edecek siz bir bireysiniz süs köpeği değil!
Kim size ortu farz mi diye sordu? Imam misiniz haham mi papaz mi? Lutfen biraz saygi, ha saygi gosteremiyor musunuz, o zaman susun lutfen.
Yazilanlarin hepsini okumak zorunda miyim ? Sizinkini gordum size cevap verdim. Din hakkinda konusmak yasak bir kere, emin olun hepsi teker teker kibleniyor. Yalan yanlis dediginiz seylere inanan insanlar var burada ben de dahil. Ama patatese tapan da var, ben hepsine gereken saygiyi maksimum duzeyde gosteriyorum siz de gostermek zorundasiniz.burada emirdir gereklidir diye yazanlara niye bişey demiyorsunuz? onlar yalan yanlış şeyleri yazınca tamam da ben gerçekleri yazıncamı sorun? onlara niye tepkiniz yok? kim size böyle bişey sordu demiyorsunuz?
ikiyüzlülüğü bırakın söyle saygı olmaz.!
Yazilanlarin hepsini okumak zorunda miyim ? Sizinkini gordum size cevap verdim. Din hakkinda konusmak yasak bir kere, emin olun hepsi teker teker kibleniyor. Yalan yanlis dediginiz seylere inanan insanlar var burada ben de dahil. Ama patatese tapan da var, ben hepsine gereken saygiyi maksimum duzeyde gosteriyorum siz de gostermek zorundasiniz.
ikiyuzlu diyebilmek icin hakkimda gereken bilgiye sahip degilsiniz ayrica tekrar ediyorum biraz saygi lutfen.
ilk mesajlardan bahsediyoruz ara mesajlardan değil sizinkini gördüm cevap verdim değil bu belli onlarınki işime geldi sizinkine cevap verdim denir.. din hakkında konuşmak yasaksa onlar da konuşmayacak o zaman alışılmış kalıpları yalanları dile getirmek serbest gerçekler suç olamaz.
inançsa benim inancım yokmu?
onlar istediğini yazsın ben yazmayayımmı yani?
ve evet bu tavır ikiyüzlülüktür bunu anlamak için akraba olmamıza gerek yok?
Kapanmak Allahın emri, başka hiçbir sebeple kapanmayin. Zorla kapananlar;başörtü altına camasiri gosteren beyaz dar pantolon giymiyormu çok üzülüyorum.illa dikkat çekecek bi yer buluyorlar. Kapalılik bu değil. Asla kapanmam diyen ben şimdi kapaliyim. Bunda etken bol bol kitap okumam dinimizi ogrenmeye çalışmamdir. Dinimiz kadına değer veriyor kapanmanin gerekcelerini öğrenmek için emek vermek lazım. Sadece Allah için kapaninki o başörtü size yük olmasın.