- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten belim açıldığında görünen çıt çıtlı badiydi her yerim acık geziyomuşum karısının sağını solunu millete gösteremezmiş allah için yaparım ben mutsuz olunca sen mutlumu olcaksın diyorum 3 gun sonra alışırsın diyo enson kapalı kadın istiyosan git kapalı al kapanmam ben dedim ama sonradam dai stemeyerek tamam dedimÇıtçıtlı badilerle bu işi dersiniz.
Eğer daha sonra tesettüre girmek isterseniz de kendi isteğinizle girin.
Eşiniz dahi olsa kimse için değil...
Çok sıkıntı çektik biz aileler istemedi hep bi huzursuzluk vardı o yönden artık huzurum bozulsun istemiyorum ondan galiba sorunlarla uğrqşmaktan bıktım 22 yaşındayım ben dahaAranızın bozulmasında sizi bu denli korkutacak ne var? 6 ay konuşmaz, boşar, evi terkeder falan diye mi çekiniyorsunuz yoksa daha önce başka hiç bir şey için fikir ayrılığına düşmediniz mi?
Çıt ı badin görününce ne olmuş yani? Çatalın gözükmesiyle aynı şey yani eşine göre. Tuhaf bi eşin var..
Ben Eşimi modernleşecek diye beklerken o geri kafalılıkta çağ atladıÇıt çıtlı badin görününce ne olmuş yani? Çatalın gözükmesiyle aynı şey yani eşine göre. Tuhaf bi eşin var..
Çok sıkıntı çektik biz aileler istemedi hep bi huzursuzluk vardı o yönden artık huzurum bozulsun istemiyorum ondan galiba sorunlarla uğrqşmaktan bıktım 22 yaşındayım ben daha
Ben Eşimi modernleşecek diye beklerken o geri kafalılıkta çağ atladı
size katiliyorum.Açilinca ya da kapaninca ilerici veya gerici olunmaz...dinimiz o kadar hoşgörülü ki ve aydin ki o sizi zorlayarak kapatan eşinize "Dinde Zorlama olmaz"diyor.bilmem anlatabildim mi?...Burda duracan işte arkadaşım. Kapalilik geri kafaliliktir demeye getiriyorsun işi s. Burda duracaksın.
böyle düşünüyorken kapanman çok garip olur gerçekten. kapalılık geri kafalılık değil ama eş istiyor diye kapanmak çok yanlış bir zihniyet. allah rızası için kapanırsın, eğer bunu özümseyebiliyorsan. şimdi kavga olmasın, aramız bozulmasın dersin, sonra çıkar içine attıklarının acısı. kolay değil kapanmak, tüm giyim tarzını, duruşunu ve hassasiyetlerini değiştirmek. eşin sorun ediyorsa biraz daha uzun bir hırka, ceket filan giyersin. bu allah'ın emri, eşinin durumla bir alakası yok. o isteklerini belirtebilir ama seni zorlayamaz.Ben Eşimi modernleşecek diye beklerken o geri kafalılıkta çağ atladı