İstemiyorsan kapanma, mutsuz olursun. İçinden geliyorsa yapacaksın böyle şeyleri. Eşin dedi diye değil. Adam seninle açıkken evlenmiş, başta böyle kabul etmiş, şimdi de ses etmesin bir zahmet. Benim babam da annemi zorla açtırmış. Bence erkeklerin bu konulara karışmaması gerekir. Ayrıca dini konu açmak yasak deyip konun kapanabilir. Benden uyarması...Kızlar dün bi pantolon giydim dışardaydık kızımı kucama alırken belim acılmış biraz eşimde görmüş bunu ( çok kıskanç zaten ) bunun üzerine eşim bana kapancaksın diyo ben istemiyorum ama kapan herşey daha güzel olacak diyo. Ne güzel olacak ne alakası var bu sorulara cevap: sen benim dediği mi yap gerisine karışma... öyle cok acık giyinen biri değilim aile de de böyle gördüm acıkcası ailemde acık ne yapcam bilmiyorum ilk başta tavrımı koydum olmaz diye sonra aramız bozulacak gibi oldu tamam dedim ama istemiyorum hiç bilmiyorum nasıl alışırım eşimle aramız bozulsunda istemiyorum.. nerden çıktı ki bu durduk yere
Kapanmayın. Eşiniz de olsa onun isteğiyle kapanmanın bir anlamı yok. Kapancaksanız Allah rızası için içinizden geldiğinde kapanın.. Zaten şu eşlerin açık giyinme olayından dolayı kapan demelerine sinir oluyorum..[/QUOTEsöylüyorum zaten ama eşim çok anlayışsız biri rahat vermez yani çene çok adamda
İçinde vardı demek ki zaten o alakasız seylerden bişeyler çıkartmaya bayılır bazen düşünüyorum huzurumu mu kaçırmaya çalışıyo diyesırtınız acıldıysa daha uzun birsey giyersiniz halolur olayın ordan kapanmaya gelmesi ne kadar sacma
Zorla kapanacak haliniz yok ya, o istediği kadar söylesin surat yapsın.. Bu konuda taviz vermeyin..
BencedeAdam kıskançlığından ötürü kapanmanı istiyor, dini gerekçelerden değil.