kapansam mı

fsymmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
47
7
32
Kızlar dün bi pantolon giydim dışardaydık kızımı kucama alırken belim acılmış biraz eşimde görmüş bunu ( çok kıskanç zaten ) bunun üzerine eşim bana kapancaksın diyo ben istemiyorum ama kapan herşey daha güzel olacak diyo. Ne güzel olacak ne alakası var bu sorulara cevap: sen benim dediği mi yap gerisine karışma... öyle cok acık giyinen biri değilim aile de de böyle gördüm acıkcası ailemde acık ne yapcam bilmiyorum ilk başta tavrımı koydum olmaz diye sonra aramız bozulacak gibi oldu tamam dedim ama istemiyorum hiç bilmiyorum nasıl alışırım eşimle aramız bozulsunda istemiyorum.. nerden çıktı ki bu durduk yere

Buna sadece ve sadece siz kendiniz karar verebilirsiniz. Bir eş tavsiyede bulunabilir dinimizce fakat asla baskı yapamaz ya da eşinizin tabiriyle "sen benim dediği mi yap gerisine karışma." ya da "her şey daha güzel olacak" şeklinde laflar söyleyip kabul etmediğinizde aranızın bazolması gibi şeyler baskıdır bana göre... siz hazır olmadıkça olmaz, istemedikçe olmaz... kapanmanın amacına aykırı bir kere...

Saçmalamayın.

Tesettüre girip girmemek, özellikle de bu yaştan sonra alışmadığınız bir yaşam biçimini benimsemek radikal bir karardır.

Kararınızdan pişman olup tekrar tesettürsüz yaşama geçmek isterseniz herkesten tepki alırsınız.

Ayrıca inanç kişisel bir meseledir, eşinizi ilgilendirmez.

beliniz açılmasın diye mi kapanacaksınız? yada eşiniz daha az kıskansın diye mi? tam emin değilim ama galiba kapanmak böyle bir şey değil. bu iş sizin inancınızla alakalı. kıskançlık yüzünden kapanmayın ama inanç içinse bize sormayın bile o sizinle yukardaki arasında.

İstemiyorsan kapanma, mutsuz olursun. İçinden geliyorsa yapacaksın böyle şeyleri. Eşin dedi diye değil. Adam seninle açıkken evlenmiş, başta böyle kabul etmiş, şimdi de ses etmesin bir zahmet. Benim babam da annemi zorla açtırmış. Bence erkeklerin bu konulara karışmaması gerekir. Ayrıca dini konu açmak yasak deyip konun kapanabilir. Benden uyarması...

S

İ
sırtınız acıldıysa daha uzun birsey giyersiniz halolur olayın ordan kapanmaya gelmesi ne kadar sacma
İçinde vardı demek ki zaten o alakasız seylerden bişeyler çıkartmaya bayılır bazen düşünüyorum huzurumu mu kaçırmaya çalışıyo diye

Onş
[QUO, post: 40796625, member: 367618"]Hiç kimse için kapanmayin. Tesettür Allah'ın emri olduğu için yapılmalı,eş istediği için değil. Citcitli bodyler var onlardan kullanin beliniz açılıyorsa. Esinizide bu şekilde ikna edin bence[/QUOT Onlardan kullanıyorum ben zaten anlayışsız işte

Çıtçıtlı badilerle bu işi hallettim dersiniz.
Eğer daha sonra tesettüre girmek isterseniz de kendi isteğinizle girin.
Eşiniz dahi olsa kimse için değil...

esinizi rahatsiz edicek giyinme tarzini birakirsanuz bence kapanma mevzusuda kapanir kapalilik durumu sizin kendi tercihinizdir esijiz istedigi icin ben kapanmaniz bence uygun degil
sahsen benim esim de tam aksine kapanmamis istese asla kabul etmem

Istemiyorsaniz kapanmayın ama egilip kalkarken orasi burasi acilmayacak seyler giymeye daha fazla dikkat edersin birak istedigi kadar trip atsın
Ne cok korkuyorsunuz kocadan 2 surat assa ne olur yahu

Bayanları bu dertten kurtaran zıbınları boşuna mı yaptılar

Hem kapanmak istemiyorsunuz hem de eşinize tamam demişsiniz. Kabul etmediğiniz bir şey için neden tamam diyorsunuz.
Şimdi adam hem tamam dedin hem de kapanmıyorsun dese haklı olacak haksızken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…