Bebek İkinci El kapanmıştır

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
konunun belki yeri burası değildir ama anneler genelde buraya baktığı için buraya açmak istedim trendyolda şuan çok güzel indirim var arkadaşlar 125 tl lik sepet yaptım 7 tl de kargo ücreti 132 tl yapıyo bu sepeti 60 tl ye alabiliyorum umarım yanlış bir konu değildir açtığım herkes faydalansın istedim trendyol mini butiğinden kızıma bol bol ürün aldım. İndirim detayları için pm atın açıklayayım burdan yazarsam belki yanlış olur

banada açıklarmısın

Ben denedim aynısı olmadı 130 liralık alışveriş yaptım hiç indirim olmadı nasıl yaptınız siz bu indirimli alışverişi merak ettim

slm arkadaşlar
artık internetten alışveriş yaygınlarştı bu dediğiniz şekilde indirim yapılabiliyor.
benim arkadaşımda bir sitesi var
40-100 tl arası 10 tl
100-200 tl arası 25tl
200 tl ve üzeri 50tl indirimli alabiliyorum ürünleri. ama almadan önce mail atıp indirim kuponu istemeniz gerekiyor.
facebook adreside var oradan da yazınca hemen cevap veriyorlar. ben kullandım çok hoşuma gitti. fiyatlar piyasa fiyatlarına görede uygun. tavsiye ederim. ... sitenin adı
inşallah yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimin kralını söyleyeyim mi? :)) Nar Gourmet'den gizli bir İndirim kodu buldum. Bence deneyin bir kaç defadan fazla denedim çalışıyor ben bir sürü şey aldım o yüzden artık sizle de paylaşabilirim :)) İndirim kodu: Alışveriş yapacaklara afiyet olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…