- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
öle bi imkan varsa en iyisi öle olur tabi yoksada bulundugun yerde güvenilir bilen bi kisiden bilgi al..canim piercingimi yaptirdimda bana damla vermisti ve eczaneden bepanten sprey alamistim
Ya ayni sorun bende de var isteeee ben 1 2 ayyy surekli ozel yikama setiyle yikadiiim gecmediii hic cikarmadim bir yildir daa ama spor yaparken cok aciyo ve piercingin ustundeki deri kipkirimizi incecik kalmis derinin altindaki piercing gozukuyooo yirticak deriyi diye su an cikarmak zorundayim piercingcim de 14 subata kadar yok bekleyemiyorum cok aciyo kosamiyorum bile:2::2: ya iz cok mu kotu kalicak kizlarof moralim cok bozuk
selamlar 2 yıl once antalyada hıjyenık bıryerde gobişimı deldırdım..sprey ıle uyuşturdu takarkek degılde aşagı dogru çekerken ınanılmaz acıdı..kız arkadaşım kıloluydu onun hiç acımadı.yagsz oldugum ıcın acıdıgını soyledı cıldımde kurudur..neyse hep ara ara ıltıhaplandı tabı işim geregı çok dıkkatlıde bakamadım..banyodan banyoya çıkarıyordum..teramisin suruyordum ama sık degıl..zamanla ust delıkte top gbı bı et oluştu..sonra kızarmaya başladı acıdı bende dayanamadım cıkardım eşimde ıstemedı..yanı 1 yıl falan taktım..ama bır turlu oturmadı bana..hanı kulak delıgı gbı degıldı..
yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...
önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..
benimde 1 sene oldu ama böyle birşey yaşamadım sanırım pek iyi bakmamıssın sürekli tentrdyt sürdüm ilk sonra bıraktım sporda yapıyorum hiç yara olmuyo acaba sen tekrardanmı ilaç kullansan?
selamlar 2 yıl once antalyada hıjyenık bıryerde gobişimı deldırdım..sprey ıle uyuşturdu takarkek degılde aşagı dogru çekerken ınanılmaz acıdı..kız arkadaşım kıloluydu onun hiç acımadı.yagsz oldugum ıcın acıdıgını soyledı cıldımde kurudur..neyse hep ara ara ıltıhaplandı tabı işim geregı çok dıkkatlıde bakamadım..banyodan banyoya çıkarıyordum..teramisin suruyordum ama sık degıl..zamanla ust delıkte top gbı bı et oluştu..sonra kızarmaya başladı acıdı bende dayanamadım cıkardım eşimde ıstemedı..yanı 1 yıl falan taktım..ama bır turlu oturmadı bana..hanı kulak delıgı gbı degıldı..
yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...
önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..