Piercing, Hızma Kapanan Yeri Tekrar Delerler mi?

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
selamlar 2 yıl once antalyada hıjyenık bıryerde gobişimı deldırdım..sprey ıle uyuşturdu takarkek degılde aşagı dogru çekerken ınanılmaz acıdı..kız arkadaşım kıloluydu onun hiç acımadı.yagsz oldugum ıcın acıdıgını soyledı cıldımde kurudur..neyse hep ara ara ıltıhaplandı tabı işim geregı çok dıkkatlıde bakamadım..banyodan banyoya çıkarıyordum..teramisin suruyordum ama sık degıl..zamanla ust delıkte top gbı bı et oluştu..sonra kızarmaya başladı acıdı bende dayanamadım cıkardım eşimde ıstemedı..yanı 1 yıl falan taktım..ama bır turlu oturmadı bana..hanı kulak delıgı gbı degıldı..

yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...

önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..

canim ilk 2 gün kadar yikanmayi geciktirip 3-6 ay kadarda o piercngi cikarmaman gerekirdi yikansan dahi..ve ilk yaptirdiginda yaranin kapanina kadar bepanthen ile desinfekte etmen mikroplara karsi koruman önemli (piercingin etrafini kulakcibigi ile) cünkü cikaritikca tahris olup iyilesmesine izin vermiyorsun..kesinlikle ama kesinlikle yine söylüyorum 6 ay ilk takilan piercing dursun.cok hassas ve rahatlikla mikrop kapabilien bi bölge

anladım ama ben uzun bı sure hıc ellememiştım zaten cıkartmadan dondererek temızlıodum cogu zaman..bepantene surmedım belkı ılacını sık ssursem bole olmazdı bana goz kremı onermişlerdı..bırde yara yok şuan iz var .ama nedense ara ara kabarıo yanıo..sonra krem suruom gecıo..kapalı gorunuyo şuan doktor asla onermez kı zaten..uf ya hazır tam yaza grmeden ıstıyorum..bu arada benım pıercıngm tıtanyumdu ama pahalı bıyere gttım degıl dedı baska bıyere gttım tıtanym dedı..anlıyamadım acaba o mu adi ydı..cunku dıger arkdsmnda yara olmuş...ne alıcam ben markası falan varmı

cok hassas bi bölge acik yara oldugu icin mikrop kapmaya megilidir..desinfekte etmek önemli cünkü bi süre yaptirdiginda etrafinda hafif kabuklasiyor ve onun silmen gerekiyor bi dahaki desinfekte ilacini kulakcibigi ile etrafini silerek sil piercingi döndürerek degil..Ayrica ara ara kabarip yanmasi iyi degil yara kapanmamis iltihapli olabilir.Belkide metale alerjin de olabilir.Sen en iyisi doktora git mutlaka

tamam canım cıldıyeye goruneyım dezenfecte ılacı dedıgın bepantene mı baska bişimı bıde bu pıercıngı takan doktorlar yokmu ya..keşke olsa

öle bi imkan varsa en iyisi öle olur tabi yoksada bulundugun yerde güvenilir bilen bi kisiden bilgi al..canim piercingimi yaptirdimda bana damla vermisti ve eczaneden bepanten sprey alamistim

öle bi imkan varsa en iyisi öle olur tabi yoksada bulundugun yerde güvenilir bilen bi kisiden bilgi al..canim piercingimi yaptirdimda bana damla vermisti ve eczaneden bepanten sprey alamistim

Arkadaslar bence pahalıda olsa duzgun bı yere gıdın daha sonra sorun yasamaktan daha ııdır.

Ya ayni sorun bende de var isteeee ben 1 2 ayyy surekli ozel yikama setiyle yikadiiim gecmediii hic cikarmadim bir yildir daa ama spor yaparken cok aciyo ve piercingin ustundeki deri kipkirimizi incecik kalmis derinin altindaki piercing gozukuyooo yirticak deriyi diye su an cikarmak zorundayim piercingcim de 14 subata kadar yok bekleyemiyorum cok aciyo kosamiyorum bile:2::2: ya iz cok mu kotu kalicak kizlar :KK43: of moralim cok bozuk:KK50:

Ya ayni sorun bende de var isteeee ben 1 2 ayyy surekli ozel yikama setiyle yikadiiim gecmediii hic cikarmadim bir yildir daa ama spor yaparken cok aciyo ve piercingin ustundeki deri kipkirimizi incecik kalmis derinin altindaki piercing gozukuyooo yirticak deriyi diye su an cikarmak zorundayim piercingcim de 14 subata kadar yok bekleyemiyorum cok aciyo kosamiyorum bile:2::2: ya iz cok mu kotu kalicak kizlar :KK43: of moralim cok bozuk:KK50:

benimde 1 sene oldu ama böyle birşey yaşamadım sanırım pek iyi bakmamıssın sürekli tentrdyt sürdüm ilk sonra bıraktım sporda yapıyorum hiç yara olmuyo acaba sen tekrardanmı ilaç kullansan?

selamlar 2 yıl once antalyada hıjyenık bıryerde gobişimı deldırdım..sprey ıle uyuşturdu takarkek degılde aşagı dogru çekerken ınanılmaz acıdı..kız arkadaşım kıloluydu onun hiç acımadı.yagsz oldugum ıcın acıdıgını soyledı cıldımde kurudur..neyse hep ara ara ıltıhaplandı tabı işim geregı çok dıkkatlıde bakamadım..banyodan banyoya çıkarıyordum..teramisin suruyordum ama sık degıl..zamanla ust delıkte top gbı bı et oluştu..sonra kızarmaya başladı acıdı bende dayanamadım cıkardım eşimde ıstemedı..yanı 1 yıl falan taktım..ama bır turlu oturmadı bana..hanı kulak delıgı gbı degıldı..

yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...

önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..

kuzeniminde aynı şeklde olmustu ve tekrar deldirdi bence cok iyi olmadı o kabarcıkları gecirmeyi denemelisin doktra danıssan iyi olur

benimde 1 sene oldu ama böyle birşey yaşamadım sanırım pek iyi bakmamıssın sürekli tentrdyt sürdüm ilk sonra bıraktım sporda yapıyorum hiç yara olmuyo acaba sen tekrardanmı ilaç kullansan?

canim 2 ay kadar kullandim sanirim kremleri hergun sonra da banyoda kopukledim sadece daha mi uzun kullanmaliydim kremleri bilemedimki. Ben cildim hassas oldugu icin oldugunu dusunuyorum. spor yapmadigim zamanlar acimiyo ama o kirmizilik ilk taktigim gunden beri oyle duruyo taktirdiktan 5 ay sonra da denize girdim iltihap fln kapmisti ama zaten ondan oncede vardi bu sorun simdide iyice spora verdim deri piercinge yapisip kabuk bagliyor alerjik reaksiyon gibi geldi o yuzden bana :26:

cikardim bile artik dayanilcak gibi degil kremleri tekrar suruyorum simdi mikrop kapmasin diye iyice kapanana kadar devam edicem cok igrenc gozukuyo ama yara ne kadar gecer acaba izi:KK50:

kesinlikle bir cildiyeye gidip gostermen gerekir anlattıgına gore boylesine kabarcıkların olusması normal degil, acık yara varsa da rahatsız eden gidene kadar batticon antiseptik solusyon kullanmanı tavsiye ederim benimde zaman zaman olmustu iltihaplanmalar fazlasıyla yararını gordum.. gecmiş olsun...

X