- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
selamlar 2 yıl once antalyada hıjyenık bıryerde gobişimı deldırdım..sprey ıle uyuşturdu takarkek degılde aşagı dogru çekerken ınanılmaz acıdı..kız arkadaşım kıloluydu onun hiç acımadı.yagsz oldugum ıcın acıdıgını soyledı cıldımde kurudur..neyse hep ara ara ıltıhaplandı tabı işim geregı çok dıkkatlıde bakamadım..banyodan banyoya çıkarıyordum..teramisin suruyordum ama sık degıl..zamanla ust delıkte top gbı bı et oluştu..sonra kızarmaya başladı acıdı bende dayanamadım cıkardım eşimde ıstemedı..yanı 1 yıl falan taktım..ama bır turlu oturmadı bana..hanı kulak delıgı gbı degıldı..
yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...
önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..
yaklaşık 2 yıldır kapalı duruyor ustelık cıkardıgım gun kapandı..üstte daha fazla olmak uzere ıkı delıktede kucuk kabarıklık var..zaman zaman şişiyor..ben yınede deldırmek ıstıyorum...
önerılerınızı beklıyorum napmalıyım..antalyayı bılen varmı? yada ızmırde kalıte bıryer cok uçuk fıyat olmayan..