Aile beni özgür görmüş o da resimlerden yani annesi isterken babası fark görüyor razı etmeye uğraşıcak Ama biz yıpranıyoruz ben rest çekiyorum ama hep konuyu değiştiriyorBazen çok diretmemek lazım..
Kültür farkı önemli şeydir.. Siz kabul etmesenizde aile bu farkı görmüş demekki ikinizin arasında.
bi ben miyim şu 'asker psikolojisi'ni abarti bulan?Merhabalar. Gerçekten artık benim aklım yetmiyor sorunları çözmeye Yardımınız gerek kızlar. Benim 7 aylık ilişkim var ciddi başlayıp öyle de devam ediyordu şu an erkek arkadaşım askerde zor zamanlardan geçiyor 3 ay kaldı bitmesine fakat 2 aydır sorunlar tartışmalar eksik olmuyor.o Elazığlı bnde izmirliyim yanlış anlaşılmasın yer farkı demiyorum ama kültür farkımız var buna rağmen iyidi her şey şu an babası sorun çıkArıyor o taraftan biri olsun diye zaten bunalımdaydı onla uğraşırken bi Dr bu çıktı babasıyla mücadele ediyor ama ne de olsa doğu çocuğu karşı da gelemiyor bn bitirmek istedim ama o askerliğin bitmesini öyle halledeceğini söyleyip bni bekletiyor İkilemde kalıyorum şimdiden bitmeli mi sevgi var aramızda ben sıkışıp kaldım nefes alamıyorum sizlere danışıyorum napmalıyım