Kapana sıkışmış gibiyim ciddi önerilere ihtiyacım var :(

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
Merhabalar. Gerçekten artık benim aklım yetmiyor sorunları çözmeye Yardımınız gerek kızlar. Benim 7 aylık ilişkim var ciddi başlayıp öyle de devam ediyordu şu an erkek arkadaşım askerde zor zamanlardan geçiyor 3 ay kaldı bitmesine fakat 2 aydır sorunlar tartışmalar eksik olmuyor.o Elazığlı bnde izmirliyim yanlış anlaşılmasın yer farkı demiyorum ama kültür farkımız var buna rağmen iyidi her şey şu an babası sorun çıkArıyor o taraftan biri olsun diye zaten bunalımdaydı onla uğraşırken bi Dr bu çıktı babasıyla mücadele ediyor ama ne de olsa doğu çocuğu karşı da gelemiyor bn bitirmek istedim ama o askerliğin bitmesini öyle halledeceğini söyleyip bni bekletiyor İkilemde kalıyorum şimdiden bitmeli mi sevgi var aramızda ben sıkışıp kaldım nefes alamıyorum sizlere danışıyorum napmalıyım

İlk lafta babasını susturamayacak karakterde bi adamsa, ki öyle görünüyor, sonradan oldursa bile hep bi sorun çıkar. Hep bi mutsuzluk hal, birilerini iknaya uğraşma hali falan..

Kaldı ki kültür farkı, aile dışında sizin için de sorun olabilir..

Vazgeçemeyecek gibi değilsen, vazgeç derim..

Bazen çok diretmemek lazım..
Kültür farkı önemli şeydir.. Siz kabul etmesenizde aile bu farkı görmüş demekki ikinizin arasında.
Aile beni özgür görmüş o da resimlerden yani annesi isterken babası fark görüyor razı etmeye uğraşıcak Ama biz yıpranıyoruz ben rest çekiyorum ama hep konuyu değiştiriyor

bi ben miyim şu 'asker psikolojisi'ni abarti bulan?
ailevi sorunlari olabilir tabi, ona sozum yok..
şunu belirteyim, kultur uyusmasi cok cok onemli.. ailesiyle de evleniyorsun, hatta iki aile evleniyor.. o yuzden arkadasinin karakterini, uyum icin neler yapabilecegini, sorun cikarip cikarmayacagini bilmen lazim.. en once de kendini sorgula, uyabilir misin?

başta bu tür sorunlar çıkarsa ileridede devam ediyor..düzelir diye inanma yani..

15 ay asker yolu bellemis biri olarak tek tavsiyem ayrilcaksan bile 3 ay daha bekle asker psikolojisi cok zor farkli bisey zaten 3 ayi kalmis gelsin konusun baktin babasinin sozunden cikmiyor ayrilirsin belkide gercekten halleder yani bunu simdi bilemezsin

Zamanlama kötü denk gelmiş ama iyi ölç tart,kültür farkı küçüksenecek bir şey değil.Ailene de danış ve bir an önce karar ver.Açıkçası sırf asker diye ertelemeyi doğru bulmuyorum.

Kültür farkı çok çiddi bir sorun, ya herşeyinden vaz geçtirecekler yada sen buna razı gelmeyip ayrılacaksın. Bence ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…