• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalılar için kap ve uzun tunikler arıyorum

svgi23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
162
51
123
kızlar kapalıyım kap tunik tarzı kıyafetler arıyorum biraz spor olursa sevinirim

elimde güzel şeyler var size göre ama şu an eşim izin vermiyor :) yarın ilk fırsat yüklerim :)

Bende de bu var.Setrms marka S3 beden size rahatlıkla olur.Çok kaliteli,şık ve değişik bir modeli var.Topiğimin ilk sayfasında kol detayını da koydum.En fazla 2-3 defa giyildi.Şifon olanlarda hiç giyilmedi.
PICT1295.JPG

Eklentiler

• PICT1554.JPG
    PICT1554.JPG
    825,5 KB · Görüntüleme: 239
  • PICT1555.JPG
    PICT1555.JPG
    809,2 KB · Görüntüleme: 212
38 beden amerikadan geldi spor tarz kullanamdgm için tertemiz 38 beden 35 lira ayni zamanda sayfamda birkaç ürün daha var kayra nar cicegi, kahverengi kap ve pembe tunik toplu almlarda indirimde yapıyorum sayfamin başlığı kalanlar cok uyguna kitapta eklendi

Arkadaşım kusura bakma yükleyeceğim dedim bu saate kaldı :( 3 bebekle hayat zor kusura bakma..

bendeki kap bu;
img1409695534188[1].jpg
img1409695567292[1].jpg

vivit marka 40 beden.
bu mevsim için ideal ekim de de giyilir ama aralıkta üşüyebilirsin. benden söylemesi :) 35 tl

bir de bu var. bu sıfır etiketli. armine marka 40 beden. 75 tl. ben daha pahalıya almıştım. uzun bu ama tarzını beğenirsen diye yükledim. genç işi biraz benim yaşımdan geçti :) altını kestirebilirsin istediğin kadar altında herhangi bir model yok düz. problem olmaz

img1409695604005[1].jpg

Canım bedenleri uygun spor tarzda bunları ekledim şimdilik. Daha da fazla var elimde konun güncelse onları da eklerim. İhtiyaçtan satıyorum, o yüzden fiyatları uygun, hepsi yepyenidir.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Back