Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 beden tunik gömlekler var hiç giyemediğim kapalılara da uygun çeker gönderirim size istersenizkızlar kapalıyım kap tunik tarzı kıyafetler arıyorum biraz spor olursa sevinirim
ben de var bir şeyler ama yükleyebilirsem...kızlar kapalıyım kap tunik tarzı kıyafetler arıyorum biraz spor olursa sevinirim
ben de var bir şeyler ama yükleyebilirsem...
canım bunlaar güzel ama benim tarzım değil tşk ederimBende de bu var.Setrms marka S3 beden size rahatlıkla olur.Çok kaliteli,şık ve değişik bir modeli var.Topiğimin ilk sayfasında kol detayını da koydum.En fazla 2-3 defa giyildi.Şifon olanlarda hiç giyilmedi.Eki Görüntüle 1231343
Rica ederim canım...En kısa zaman da beğeninize göre istediklerinizi bulmanız dileğimle...sevgiler...canım bunlaar güzel ama benim tarzım değil tşk ederim
cnm teşekkürler ama ben biraz daha diz hizasında istiyorum
cnm resim eklersen daha ii olur38 beden tunik gömlekler var hiç giyemediğim kapalılara da uygun çeker gönderirim size isterseniz
merhaba bu kap botunda cepler kisa göstermişcnm teşekkürler ama ben biraz daha diz hizasında istiyorum