Saç Kesim Şekilleri kapalılar için brezilya fönü?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zezecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8
0
86
- Yurtdışı
Merhaba kızlar,sengözlerimebaksanab

Ben çok az dalgalı kabarık saçlı bir kızım ve bu konu beni hep üzmüştür. :1no2:Saçlarım çok kuru ve mat. Yıllarca parlak ve düz saçlarım olsun istedim. Denemedik şampuan kalmadı ama sonuş aynı sonuç.kafamçokkarıştı Saçlarım çok şekilsiz. Bir kuaföre su dalgası bende nasıl olur dedim . Lost dizisindeki Kate gibi olması hayaliyle sordum ama bonus olursun dedi senağlama Kadın bana brezilya fönü diye kalıcı bir fön önerdi aslında nette bi gezdim tam istediğim bişi delikafadulden Ama ben kapalıyım. Bu fönü tesettürlüler için de yapan yok mu acaba, bildiğiniz iyi yapan yer var mı İstanbulda? Avrupa asya farketmez , şimdiden teşekkürlerhihoyyyt

Eklentiler

• $4167_78159538405_511768405_1724708_5830182_n_1247670408.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 863
  • $431451-224x300.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 293
  • $431452-224x300.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleme:
arkadaşlar nerdesiniz?
Merhaba , brezilya fonu degil de straight therapy ismiyle aratirsan istanbulda cok sayida kuaforun yaptigini gorebilirsin :) elbet aralarinda sana da uygun yapan bir yer vardir , yalniz saci inanilmaz yipratiyor. Ben yaptirdim. Saclarim pirasa gibi oldu , harikaydi. Saclarimi siyah boyuyordum. Yaptirdiktan ay sonra sac rengimi degistirme karari aldim , ve saclarimi acik kahve yaptirdim. Acma islemi yapildi. Saclarim neredeyse kokunden koptu. Neredeyse 1 yil gecti uzerinden , saclarim omuzumda suan.

vayy guzel bı yontem ,

brezilya fönüyle ilgili bir sürü konu vardı canım arat istersen ordan yorumlara bakarsın
straight therapiden farklı olarak saçı beslediğini duydum diğeri çok yıpratıyor çünkü
ama kapalılara yapan bi yer var mı bilmiyorum

saçımı boyatmassam pek sorun olmaz gibi bir sonuç çıkardım ama üzüldüm cnm geçmiş olsun, saçın ve cildin istediğin gibi olmadığında çok moral bozucu oluyor :çok üzgünüm: Buarada straight theraphy nerde ne kadara yaptın acaba?

teşekkürler :) blogda gezmeyi yeni yeni öğreniyorum bir de bu mesajı iki yerde açtım yanlışlıkla silemiyorum da, bana kızmasınlar opuyorumnanaktan

konuyu guncelleyeyim. Bende ariyorum Istanbul Avrupa yakasinda uygun fiyata kapalilariçin yapan bir kuafr. Erkek çalistirmasin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…