Kapalı tüplerle alakalı🧬

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Merhabalar. Tüpün kapalı olduğunu rahim filmi çektirmeden anlamak mümkün mü? Mesela vajinal ultrasonda bunu anlaya bilir miyiz?

Benim bildigim anlaşılmıyor. Eger bütçe ayılabiliyorsanız mutlaka yaptırın ya da devlette yaptırın. Cok basit bir işlem

Yok saçma değil bence gayet normal. Çünkü sağlıklı olduğunu görmek güzel bir duygu olsa gerek.
Kesinlikle. Korkudan aglamistim hatta ama boşunaymış. Buarada filmden sonraki 3-4 ayda bebek olma olasılığı artarmis. Tabi ben de olmadı ama

Kesinlikle. Korkudan aglamistim hatta ama boşunaymış. Buarada filmden sonraki 3-4 ayda bebek olma olasılığı artarmis. Tabi ben de olmadı ama
Şimdi çocuğun var mı? Ben daha hamile olmadım ama testlerim kan, smear hepsi iyi durumda. Ultrasonda yaptirdim. Problem yok. Ama 7 aydir hamile kalamıyorum. Adetim 5-10 gün oynuyor. Bütün olasılıklari düşünüyorum.

Hsg teceübesini anlatanların bir ton konusu var. Doğumdan beter diyen de var. Çünkü verdikleri ilaçla kapalı tüpler açılabiliyormuş o da ciddi bir acı yapıyormuş kısa süreli de olsa. Bende de sıra hsgye geldi virüs bitsin diye bekliyorum.

Sende mi hamile kalamıyorsun?

Ben de de hersey gayet iyi. Fakat pco var. Amailaçla bol bol yumurtladım yine de olmadi. 16. Ay bitti hala olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…