Kapalı tüplerin açılması

teacher2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
4
0
33
Herkese merhaba. 2019 yılında doğal yollarla bir çocuğum oldu daha sonra 2. Yi düşünmeye başladığımızda uzunca süre olmadı rahim filmi vs. Çekildikten sonra tüplerin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendik. Doktorum tüpleri açsak bile kapanma ihtimali var tüp bebek ihtimali daha yüksek dedi. 2 kez tüp bebek denedik maalesef olmadı. Sorum şu tüplerin ameliyat olmadan doğal yollarla açılması mümkün mü acaba var mı böyle bir durumla karşılaşan ya da yaşayan?

Neden kapanma ihtimali varmış onuda sordunuz mu? Çok merak ettim. Doktor böyle birşeyi neden söyler ki .

Doğum öncesi herhangi bir sorun yoktu doğumdan sonra geliştiği için yenileme ihtimali yüksek dedi🤷🏻

Doğum öncesi herhangi bir sorun yoktu doğumdan sonra geliştiği için yenileme ihtimali yüksek dedi🤷🏻
Kadın doğum uzmanı değilim. Fakat benimde iki tüpüm kapalı idi doktor ilaç vererek açtı. Ondan sordum aslında bu soruyu. Geçen gün doğal macunlar kullanarak tüplerinin açıldığıni söyleyen instegramda kişiler gördüm. Maydonoz kürünun buharı ile açıldığını söyleyeni de okudum.

Bazı durumlarda enfeksiyona bağlı sebepler gibi ilaç tedavisi ile açıldığını biliyorum ya da film çekme esnasında da açılabiliyormuş ama bana öyle bir tedavi yöntemi sunmamıştı. Bilemedim😐 maydanoz kürü ile brokoli kürünü duydum ben de nasipse denemeyi düşünüyorum bakalım

Benim belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kapalıydı tek tüpüm. Tüp tüplükten çıkmış en son kist olmuştu.
Açılmazdı mesela benim imkanı yok.

Sizin neden kapanmış doktorunuz söyledi mi?
Tüp kapalı başka sebep yok mu ya da tüp kapalı hidroselpenk mi? Ne diyor doktor bu önemli.

Kapalı tüpler açılsa bile bi kaç ay sonra kapanıyor bu doğru ama sizin dogal yolla zaten cocugunuz olmus.
Açtırıp hemen cocuk denersiniz sorun yoksa hamile kalırsınız.

Benim şahsi fikrim denemekte yarar var.

Tüp bebek çok masum bişey gibi hemen denettirmeye bayılıyorlar…

Net birşey söylememişti O zaman. Evet tüp bebek çok masum bir şey değil haklısınız ama insan uzun zaman çare arayınca bir şekilde her yolu denemeye çalışıyor.

X