kapalı tuplerimle şansım ne:(

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.600
1.239
133
meraba arkadaslar 18 aylık evliyim konu bıraz uzun hakkınızı helal edın.konum su evlendıgımız ilk5 ay korunduk sonra ıse bebek ıstedık ama daha sonra omrumde adet sancısı cekmeyen ben her ay adetımde dehset sancılar cektım hastaneye gıttım sagda kıst cıktı ama benım sancım sola vuruyordu dr a soyledım ancak pek ılgılenmedı alttanmuayene vs asla yapmadı ben bu sekılde bes ay kadar her ay gıt gel yaptım sagda kıst bır patladı dıyor bır yok dıyor ama tabı sancılar gecmedı daha sonra annem sagolsun benı baska dr a goturdu ve ilk defa alttan muayene olum ve sol tarafımda kanamalı kist ve sag tarafımda dıger doktorun basıt dedıgı kıst ıse cıkolata kıstı cıktı ve bır kac ay ıcerısınde laparaskopi ameliyatı oldum uzman bır doktor ıle.kıstlerım her ıkısıde 4 cm .ben kıstlerımden kurtulmanın sevıncı ıle amelıyattdan uyandım ancak hayatımın sokunu yasadım kıstlerımın alındıgını rahım yumurtalık rezervının cok guzel oldugunu ancak bır kotu haberı oldugunu soyledı.o haber ise yapısıklıklar oldugunu tuperımın kapalı oldugunu acmaya calıstıgını ancak hıc bır sekılde acamadıgını soyledı ve sadece sansım olarak tup bebek dedı.kızlar sorum su benım durumumda olupda hamıle kalan var mı amelıyat olalı bır ay oldu ılk adetımı oldum bu ıkıncı ayım.ayrıca dıger tedavı yontemlerını de deneyecegım ayrıca farklı dr a gıtmelımıyım ne dyorsunuz

Bence bir doktora daha görünün. Nasıl yani tüpler yapışık? Yaptığı ameliyat yüzünden mi?

Hiiiiç başka yerlerle uğraşma derim
5 sene gitmediğim dr kalmadı sonuç: nedenei belli olmayan kısırlık dediler en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Asıl şoku doğumdan sonra yaşadım dr dediği şuydu;Magic cim sen zaten normal yollarla hamile kalamazmışsın çünkü rahimde yapışıklık var ve bu sadece doğumda görünür yani ne ultrason ne muayenede görünebiir:KK57::KK57::KK57:Tabi ben şok:KK57:
Sonrasında 2 kez daha tüp bebek yöntemi denedik ama Allah kısmet etmedi işte Allah kızıma uzun ömürler versin ve olmayan annelere evlat versin .
Ama başka dr gidip bazı şeyleri kafanda netleştirebilirsin:KK66:fakat doğal yöntemlerle hamile kalamazsın tüp bebek şart gibi

rahim filmim çekildi ve ilaç sağ tüpümü açtı doktorun dediği sağ tüp yapışıkmış ilaç açtı açmasaydı ufak bir operasyn yapacaktık seninki ameliyattayken müdahale etmiş ama açılmamışsa doktorun haklıdır. Rabbim aratmasın

Hiiiiç başka yerlerle uğraşma derim
5 sene gitmediğim dr kalmadı sonuç: nedenei belli olmayan kısırlık dediler en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Asıl şoku doğumdan sonra yaşadım dr dediği şuydu;Magic cim sen zaten normal yollarla hamile kalamazmışsın çünkü rahimde yapışıklık var ve bu sadece doğumda görünür yani ne ultrason ne muayenede görünebiir:KK57::KK57::KK57:Tabi ben şok:KK57:
Sonrasında 2 kez daha tüp bebek yöntemi denedik ama Allah kısmet etmedi işte Allah kızıma uzun ömürler versin ve olmayan annelere evlat versin .
Ama başka dr gidip bazı şeyleri kafanda netleştirebilirsin:KK66:fakat doğal yöntemlerle hamile kalamazsın tüp bebek şart gibi
amın amın ınsalah peki yapısıklık acılamaz mı sızın benım kı laparaskopıde acıldı hepsı ama tabı tuper tıkanıklıkı gecmemıs

rahim filmim çekildi ve ilaç sağ tüpümü açtı doktorun dediği sağ tüp yapışıkmış ilaç açtı açmasaydı ufak bir operasyn yapacaktık seninki ameliyattayken müdahale etmiş ama açılmamışsa doktorun haklıdır. Rabbim aratmasın
evet maalesef ama cok kucuk bır ıhtımalde varmıs ınsan uyurkende kasılma olabılıyormus belkı ondan kapalı gozukmus olabılır ama mılyonda bır dedı

Bence bir doktora daha görünün. Nasıl yani tüpler yapışık? Yaptığı ameliyat yüzünden mi?
hayır zaten yapısıklık varmıs amelıyattda onarılmıs ama uzun sure farkedılmaedıgınden dolayı tupler tıkalı kalmıs acmıs ama sıvı gecısı saglanamamıs

amın amın ınsalah peki yapısıklık acılamaz mı sızın benım kı laparaskopıde acıldı hepsı ama tabı tuper tıkanıklıkı gecmemıs
DR açılabileceğini söyledi ama yaş olmuş 39 bu saatteb sonra bakmaktada zorlanırım o yüzden hiç uğraşmadım 4 senedir uğraşmıyorum da haa kazayla kısmet olursa ona bişey diyemem ama nerdeeeee?

DR açılabileceğini söyledi ama yaş olmuş 39 bu saatteb sonra bakmaktada zorlanırım o yüzden hiç uğraşmadım 4 senedir uğraşmıyorum da haa kazayla kısmet olursa ona bişey diyemem ama nerdeeeee?
insallah nasıp olur ya ben sımdı maydanoz buharı hacamat ve meryemana otunu da deneyecegım normal dr a da gıdecegım annem çapa hastanesını dusunuyor dr lar uzman dıye ancak çapada cok ugrastırıyor korkuyorum sacma bır egıtım aracı gıbı olmakda ıstemıyorum ogrencılere denek gıbı:(

Rahim filmi cekilirken verilen ilac tupleri aciyor sanirsam
Bu sayede hamile kalanlar var, yakin zamanda rahim filmi cektiren kimse varsa belki bizi aydinlatir

Canim esimin kuzeni 15 yil sonra hamile kaldi ikizlerine, sayisiz tup bebek denemeleri olmustu. Herseyin bir mumkunati vardir bence, sadece sabir diyorum

Rahim filmi cekilirken verilen ilac tupleri aciyor sanirsam
Bu sayede hamile kalanlar var, yakin zamanda rahim filmi cektiren kimse varsa belki bizi aydinlatir
ben hıc rahım fılmı cektırmedım doktorum yasımı sordu kucuksun dedı agrılı bır ıslem hem kıstlerınde amelıyatsız gecmeyecek dedı gercekten gecmedı agrıya dayanamadım ve amelıyata karar verdım en azından baygınım dıye rahım fılmıne gırmedım ama ıyıkı gırmısım yapısıklık varmıs acılmıs ama tıkanıklıklarım maalesef acılmamıs.acaba sımdı rahım fılmı cekılse acılır mı kı cok mu agrılır ozele maddı acıdan durumum yok fıyatlara baktım ama cok pahalı anestezili

Bu durumda tub bebek yapilior.Ama istersen bir baska dr.git ,sonucda onunda bakmasindN BIR ZARAR GELMEZ.

eğer sıvı geçişi olmadıysa açıkmaz çünkü rahim filmindede o sıvıyı enjekte ediyorlar oda açmaz sanırım ama doktora danışmakta fayda var benim sağ tüpüm sıvı geçişinde açılmıştı

eğer sıvı geçişi olmadıysa açıkmaz çünkü rahim filmindede o sıvıyı enjekte ediyorlar oda açmaz sanırım ama doktora danışmakta fayda var benim sağ tüpüm sıvı geçişinde açılmıştı
off ınsallah acılır ya gercekten kendımı cok caresız hıssedıyorum

ben hıc rahım fılmı cektırmedım doktorum yasımı sordu kucuksun dedı agrılı bır ıslem hem kıstlerınde amelıyatsız gecmeyecek dedı gercekten gecmedı agrıya dayanamadım ve amelıyata karar verdım en azından baygınım dıye rahım fılmıne gırmedım ama ıyıkı gırmısım yapısıklık varmıs acılmıs ama tıkanıklıklarım maalesef acılmamıs.acaba sımdı rahım fılmı cekılse acılır mı kı cok mu agrılır ozele maddı acıdan durumum yok fıyatlara baktım ama cok pahalı anestezili
Anestezili yaptirmalisin canim
Eger tikaniklik varsa acmak icin kullanilan ilac agri yapiyor diye biliyorum. Acilir mutlaka. Senin yerinde olsam yaptiririm parasini denklestiririm bir sekilde

Back
X