- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.239
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
meraba arkadaslar 18 aylık evliyim konu bıraz uzun hakkınızı helal edın.konum su evlendıgımız ilk5 ay korunduk sonra ıse bebek ıstedık ama daha sonra omrumde adet sancısı cekmeyen ben her ay adetımde dehset sancılar cektım hastaneye gıttım sagda kıst cıktı ama benım sancım sola vuruyordu dr a soyledım ancak pek ılgılenmedı alttanmuayene vs asla yapmadı ben bu sekılde bes ay kadar her ay gıt gel yaptım sagda kıst bır patladı dıyor bır yok dıyor ama tabı sancılar gecmedı daha sonra annem sagolsun benı baska dr a goturdu ve ilk defa alttan muayene olum ve sol tarafımda kanamalı kist ve sag tarafımda dıger doktorun basıt dedıgı kıst ıse cıkolata kıstı cıktı ve bır kac ay ıcerısınde laparaskopi ameliyatı oldum uzman bır doktor ıle.kıstlerım her ıkısıde 4 cm .ben kıstlerımden kurtulmanın sevıncı ıle amelıyattdan uyandım ancak hayatımın sokunu yasadım kıstlerımın alındıgını rahım yumurtalık rezervının cok guzel oldugunu ancak bır kotu haberı oldugunu soyledı.o haber ise yapısıklıklar oldugunu tuperımın kapalı oldugunu acmaya calıstıgını ancak hıc bır sekılde acamadıgını soyledı ve sadece sansım olarak tup bebek dedı.kızlar sorum su benım durumumda olupda hamıle kalan var mı amelıyat olalı bır ay oldu ılk adetımı oldum bu ıkıncı ayım.ayrıca dıger tedavı yontemlerını de deneyecegım ayrıca farklı dr a gıtmelımıyım ne dyorsunuz