Merhabalar;
öncelikle uzun yazıcam sürecimi beraber degerlendirelim diye ..
3,5 yıllık evliyim ..
3 yıldır tedavı görüyorum.
adet görmeye başladıpımdan beri geç adet görüyorum (3-4ayda bi )
bununla ılgılı defalarca doktora gıttıgım de bekarken ozellıkle bana strese dayalı dediler.. Neyse evlendim sorun oldugunu bıldıgım ıcın hemen denemeye basladık olmayınca doktora gıttım sorun yok dedıler .. gorumcem hemsıre ozel bı hastanede tedavıye basladım polıkıstık over 12 kıst var dendı 1,5 yıl kıstlerı yok etmeye calıstılar bıttı denıldı 3 defa catlatma denedık .. Oda olmayınca tüp kontrolum yapıldı 2 tupte kapalıydı 1 tanesını actılar .. tek tup acılınca ben oo arada 3 yakınımı kaybettım stres sıkıntı derken bıraktım .. 2 ay felan ..
daha sonra tekrar baska bı hastanede tedavıye basladım .. tekrar kıstlerım ve polıkıstıgım cıktı tüp yapılcaktı rahım flmımden sag acık gorunuyor asılamaya gıdın dedındı oraya gıttım ordakılerde 7-8 ay oncenın fılmı tekrar cekelım dedıler ...
ben yıne ozel bıyerde rahım fılmıne gırdım 2 tarafta kapalı cıktı cok sukur operasyonda acıldı .. sımdı bana dedıler kı 2 ay dınlendırelım sen denee olmazsa asılama yaparızzz. ..
ben tum actırmayı adetın 14-15. gununde yaptırdım ordan cıktım ozel bı kadın dogumcuya gıttım tup kontrolu yaptırmak ıcın bana hıc yumurtan yok gorunmuyor dedı ... simdi sanırım pskolıjık olarak kasıkta agrılar , fazla mıktarda gaz hıssedıyorum .. benımle bu surecı yasayanlar bana ne onerebılır ? dertlesmek ıstedım ne yapmalıyım ?