Selam arkadaslar .. sizden bilgilendirme almak isterim in sha allah morelim cok bozuk 3 yildir evliyim ve ilk evlendigimde pozitiv hamilelik testim oldu ardindan bir kac gün sonra kanamam oldu .. sonrada tiik olmadi .. psc syndrom denildi .. chlomiphen denedim 1 defa ultrasyonda göründü ama kanda cikmadi sonra duphaston verildi gitdi .. 2016 Cin 3 ile ameliyat oldum , ameliyatimi arkadasim yapdigi icin rahim yolunu cok az kisaltdi . Sonrasinda ise 04.05.2017 hsk lsk ovar drilling yapildi tüplerede bakildi , tüpler tikanikmis enfeksiondan tüpler yumurtama yapismis denildi acdilar ve dr dedi pco yok yumurtan kanala yapismis git hamile kal dedi .. ama birsey yok adetim düzenli 33 gün amh hormonum ve diger hormonlar normal 03.10.2017 hsg yapdirdim benim rahim yolum kisa oldugu icin cok fazla canim yandi agliya agliya yapdi adam , tüplerin kapali olmasi süphesi var denildi . Ardindan gecesi hastaneye boyladim 1 hafta hastanede yatdim enfeksionum varmis ve o Kontrastmittel- sivi enfeksionu dagitmis kalin barsagim yumurtama yapismis cok kötüydü ölecegim zan etdim , avusturyada tüp bebek icin tedaviye basladim yani daha kan vs almalardaYdik Dr yolladim filmin resmini dedi tamam hemen kanallari alip yapalim , bende dedim kesinlikle yapmam Allahin izni ile sonucda daha 26 yasindayim ve Allaha imanimiz var bir mucize olurda acilir diye adam dedi kusura bakmayin biz böyle yapmiyoruz tüp bebek düsük veya dis gebe olma riski var , ama kalbim mutmayin olmadi kibrisdan bir dr ile görüsdüm adam dedi bir ultrasyon cekdir yukurtalik sis ise sikinti sis degilse gel 80% garanti veriyorum türkiyede bir kac dr ile görüsdüm Ankara bana daha uygun biri dedi filim güzel cekilmemis böylesini ilk defa göriyorum gelin dedi , digeride enfeksion gecsin gelin dedi .. simdi sorum ne önerirsiniz ? Bilmiyorum ne yapim Subhan Allah , 26 yasinda kanallarimi aldirsam tüp bebege muhtac kalacagim ve öyle bir bütcemde yok in sha allah tüp bebek yaparsan aylemin biraz destegi ile yapacagim . Acaba ayni sorunu yasiyan varmi aranizda ? ANKARADA önereceginiz ve önermiyeceginiz tüp bebek merkezi varmi ? Bu arada esimin sperm sayisida 10 miliyon ve bos gezen sperm sayisida 49% in sha allah dönüs yapaniniz olur
Mrb canım yazını şimdi gördüm aynı şeyi bende yaşadım yani tüp tıkanma konusu olarak bende yapışıklık faln yok ama iki tüpümde tıkalı sol tüpüm alındı sıvı birikmesi oldugu icin sag tüpümüde açamadilar. O yüzden tüp bebek tedavisine başladım ilaçlarımi aldım adet olunca kullanmaya başlcmSelam arkadaslar .. sizden bilgilendirme almak isterim in sha allah morelim cok bozuk 3 yildir evliyim ve ilk evlendigimde pozitiv hamilelik testim oldu ardindan bir kac gün sonra kanamam oldu .. sonrada tiik olmadi .. psc syndrom denildi .. chlomiphen denedim 1 defa ultrasyonda göründü ama kanda cikmadi sonra duphaston verildi gitdi .. 2016 Cin 3 ile ameliyat oldum , ameliyatimi arkadasim yapdigi icin rahim yolunu cok az kisaltdi . Sonrasinda ise 04.05.2017 hsk lsk ovar drilling yapildi tüplerede bakildi , tüpler tikanikmis enfeksiondan tüpler yumurtama yapismis denildi acdilar ve dr dedi pco yok yumurtan kanala yapismis git hamile kal dedi .. ama birsey yok adetim düzenli 33 gün amh hormonum ve diger hormonlar normal 03.10.2017 hsg yapdirdim benim rahim yolum kisa oldugu icin cok fazla canim yandi agliya agliya yapdi adam , tüplerin kapali olmasi süphesi var denildi . Ardindan gecesi hastaneye boyladim 1 hafta hastanede yatdim enfeksionum varmis ve o Kontrastmittel- sivi enfeksionu dagitmis kalin barsagim yumurtama yapismis cok kötüydü ölecegim zan etdim , avusturyada tüp bebek icin tedaviye basladim yani daha kan vs almalardaYdik Dr yolladim filmin resmini dedi tamam hemen kanallari alip yapalim , bende dedim kesinlikle yapmam Allahin izni ile sonucda daha 26 yasindayim ve Allaha imanimiz var bir mucize olurda acilir diye adam dedi kusura bakmayin biz böyle yapmiyoruz tüp bebek düsük veya dis gebe olma riski var , ama kalbim mutmayin olmadi kibrisdan bir dr ile görüsdüm adam dedi bir ultrasyon cekdir yukurtalik sis ise sikinti sis degilse gel 80% garanti veriyorum türkiyede bir kac dr ile görüsdüm Ankara bana daha uygun biri dedi filim güzel cekilmemis böylesini ilk defa göriyorum gelin dedi , digeride enfeksion gecsin gelin dedi .. simdi sorum ne önerirsiniz ? Bilmiyorum ne yapim Subhan Allah , 26 yasinda kanallarimi aldirsam tüp bebege muhtac kalacagim ve öyle bir bütcemde yok in sha allah tüp bebek yaparsan aylemin biraz destegi ile yapacagim . Acaba ayni sorunu yasiyan varmi aranizda ? ANKARADA önereceginiz ve önermiyeceginiz tüp bebek merkezi varmi ? Bu arada esimin sperm sayisida 10 miliyon ve bos gezen sperm sayisida 49% in sha allah dönüs yapaniniz olur